НАЧАЛО ЗДРАВЕ Настойка срещу стрес и безсъние. Рецепта на един стар учител

Настойка срещу стрес и безсъние. Рецепта на един стар учител

Настойка срещу стрес и безсъние. Рецепта на един стар учител.
Настойка срещу стрес и безсъние. Рецепта на един стар учител.

Отървете се от силния стрес, като консумирате тази лечебна настойка!

Работих в училище повече от 40 години. През това време съм видяла почти всичко – всеки, който е работил с деца, ще ме разбере. Докато бях млада ми нямаше нищо, но с възрастта, започнах да вземам нещата твърде присърце. Когато някой от учениците започваше да не слуша, незабавно ми вдигаше кръвното – а уж пиех лекарства за сърце. В общи линии, нервите ми бяха нестабилни повече от всякога.

Лекарят ми предписа хапчета, каза ми да не се ядосвам и да спя повече. Но след като прочетох противопоказанията и страничните ефекти от тези лекарства, бях ужасена. Черният дроб, стомаха, бъбреците, дори зрението – всичко страдаше от тези хапчета! Изхвърлих таблетките, мислех, че ще стана буквално инвалид.

Добре, че бабата, която почистваше дома ми, забеляза състоянието ми и ми препоръча чудесна отвара, с която проблемите ми свършиха. Тя ми донесе изрезка от вестник, това е рецептата дословно:

За укрепване на нервната система и за излизане от състоянието на стрес използвайте отвара от мащерка. Необходимо е да изсушите растението и да приемате по 5 грама суха смес, залята с вряла вода. Водата трябва да бъде най-малко половин литър.

Вижте още: Замразените лимони лекуват всичко. Невероятно полезни!

Изсипете бъдещата настойка в термос и плътно затворете за 40 минути. Получената напитка се прецежда, разделя се на части и се консумира в рамките на един ден. Такова лекарство не трябва да се приема повече от три пъти седмично.

Наистина ми помогна, надявам се да помогне и на вас!