НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта за най-мощния лек, която е взета от Библията

Рецепта за най-мощния лек, която е взета от Библията

0
Рецепта за най-мощния лек, която е взета от Библията
Рецепта за най-мощния лек, която е взета от Библията

Днес ние пренебрегваме един древен библейски лек, който в действителност притежава мощен лечебен ефект. Не е за вярване, че така лесно хората са забравили за него. Нека възстановим справедливостта и се запознаем с тази прекрасна рецепта.

Маслините са били отглеждани още от древни времена, а в различни части на света се използват и като храна, и за медицински цели. Маслиновите листа имат невероятни лечебни свойства, които могат да лекуват грип, пневмония, херпес, гонорея, туберкулоза, менингит, хепатит В, както и много други заболявания. Това се дължи на наличието в тях на сложното вещество олеуропеин.

Листата на това дърво могат да бъдат използвани в постоперативния период, за да се предотврати появата на бактерии, гъбички и инфекции. И всичко това, благодарение на споменатото по-горе вещество в състава им.

Чаят от листата на маслините е отлично средство за лечение на хепатит В, пневмония, туберкулоза, грип, менингит, херпес, синдром на хроничната умора, атеросклероза, гонорея, ботулизъм, малария, стомашни язви, енцефалит, дифтерия и инфекции на пикочните пътища.

В допълнение, той оказва благоприятен ефект върху имунитета и зарежда тялото с енергия. Този лечебен чай е необходимо да се консумира след химиотерапия или ако се намирате под стрес и желаете да се отпуснете. Тази рецепта идва до нас от страниците на Библията и нейната история е на няколко хиляди години!

Как да приготвите и приемате лека:

Необходими съставки:

– около двадесет сухи маслинови листа
– 200-300 мл. вряла вода

Съберете листата през пролетта и ги изсушете на чист въздух.
След изсушаването им ги поставете в стъклен съд и ги съхранявайте на хладно място.

Пуснете листата в кипяща вода и продължете да варите за десет минути. След това ги извадете от водата.

Изчакайте около петнадесет минути, докато чаят се охлади.
Ако е необходимо, може да подобрите вкуса му с лимон или мед.

Консумацията на чай от маслинови листа е полезна за общото състояние на организма. Но, за да се насладите на всичките му полезни действия, е необходимо да го приемате без прекъсване в продължение на няколко седмици.

Надяваме се, че статията ви е била полезна. И не забравяйте да споделите тази информация с вашите приятели!