НАЧАЛО ЗДРАВЕ Дори лекарите са изумени: Тази напитка лекува диабета за 5 дни

Дори лекарите са изумени: Тази напитка лекува диабета за 5 дни

0
Дори лекарите са изумени: Тази напитка лекува диабета за 5 дни
Дори лекарите са изумени: Тази напитка лекува диабета за 5 дни

Това е истинска история за човек, който напълно преодолял диабета. Той пиел тази супер здравословна напитка, която му помогнала да се пребори с това ужасно заболяване и свалил 11 кг. само за 25 дни. Тази супер здравословна напитка е много лесна за приготвяне от достъпни съставки.

Младият мъж бил диагностициран с високо кръвно налягане и диабет преди 4 години, така че наложило се да приема различни масла (всеки ден) за лечение на заболяванията си. Но за щастие той решил да се отнесе нормално към състоянието си и започнал да консумира сурови зеленчуци и плодове и в крайна сметка преодолял този ужасен здравословен проблем! Той установил напълно случайно, че има диабет преди 4 години. В началото изпитвал жажда през цялото време, а когато отишъл при лекар, той вече бил в опасност. Според анализа, нивото му на захарта било 29, така че неговият лекар го информирал, че панкреасът му вече не функционирал. Това означавало, че той трябва редовно да приема инсулин, за да остане жив.

Така започнал да спазва предписаната терапия, за да се справи с болестта. Той редовно приемал инсулин и станал физически активен, занимавал се с различни спортове. Но след известно време състоянието му се влошило! Да, за съжаление, той също започнал да страда от други здравословни проблеми, защото приемал твърде много лекарства! И какво станало? Нивото на триглицеридите нараснало до 16, кръвното налягане било 150/100 и така нататък. Той си помислил, че това вече е твърде много за него и от Нова година решил да започне съвършено нова глава от живота си, като започне да живее по естествен начин.

Купил си миксер и решил да промени живота си! През първата седмица изпитвал определени изкушения, но ги победил и последствията от този режим могли да се видят в близко бъдеще, тъй като нивото на кръвната захар спаднало до 5. Той твърди, че това е наистина невероятно, защото вече бил опитал много различен лекарства, за да постигне същите резултати. В резултат на това той спира да приема инсулин, вярвайки, че новата му диета не може да повиши нивото на захарта. Във всеки случай възнамерявал да се върне към инсулина, ако нивото на захарта внезапно се повиши. Нищо не се е променило, нивото на кръвната захар останало стабилно и той започнал да отслабва.

Резултатите – само за 25 дни, този млад мъж свалил 11 килограма и тази тенденция продължила. След 4 месеца той бил съвсем нов човек, тежал 20 килограма по-малко, не приемал инсулин, кръвното му налягане било 120/70, а нивото на триглицеридите – 1,4. Вече не приемал хапчета и се чувствал невероятно здрав, щастлив и доволен.

Ще са ви необходими следните съставки:
2 банана
2 ябълки
5 кивита
една шепа зеле
½ литър вода

Приготвяне:
Поставете всички съставки в блендер и ги разбийте, докато получите хомогенна маса. Насладете се на коктейла си. Вие трябва да пиете този коктейл всеки ден. Силно се препоръчва да пиете този коктейл на празен стомах, рано сутрин – точно след като се събудите. И не забравяйте да го пиете, веднага, след като го приготвите. Ако решите да следвате този здравословен план за хранене, трябва да ядете пресни плодове, плодови салати и риба тон, която е наситена с витамин В12, който е изключително полезен за тялото. Можете да ядете плодове или зеленчуци постоянно и няма да бъдете гладни, защото мозъкът ви ще знае, че стомахът ви е пълен.