НАЧАЛО ЗДРАВЕ За идеално тегло опитайте тази мощна домашна рецепта

За идеално тегло опитайте тази мощна домашна рецепта

0
За идеално тегло опитайте тази мощна домашна рецепта
За идеално тегло опитайте тази мощна домашна рецепта

Знаем, че се интересувате от начини за намаляване на телесното тегло, но преди да започнете да следвате тези здравословни съвети, трябва да сте последователни и да не се отказвате от първия опит.

Много хора искат да загубят повече килограми, но бързо се отегчават, без да получават незабавни резултати.

Основното нещо е, че първо трябва да почистете и неутрализираме тялото си, преди да достигнете идеалното тегло.

Лимон и куркума за отслабване

Термогенна напитка

Ежедневната консумация на куркума ви осигурява много здравословни ползи и добър потенциал за отслабване. Куркумата не трябва да липсва в диетата, тъй като почиства тялото от токсините и ви предпазва от болести.

От своя страна лимонът отстранява мазнините от кръвта в тялото. Той е естествен диуретик, който укрепва имунната система.

Той е богат на фибри и действа ефективно в борбата с апетита и намалява чувството на глад през деня, като подобрява ефективно храносмилането и стимулира черния дроб.

Ето защо, ако смесим лимон и куркума, ще получим още повече ползи! И ще получим мощна противовъзпалителна напитка за ускоряване на храносмилането и отслабването.

Лимонена вода с куркума – мощна напитка, която не бива да се пропуска ежедневно. А за  гарантирани още по-високи резултати, добавете малко канела. Тя е богата на противовъзпалителни свойства, регулира нивата на кръвна захар, ще имате по-малко жажда и ще се почувствате по-удовлетворени.

В чаша топла вода, добавете 1/4 чаена лъжичка куркума, 1/2 лимонов сок, щипка канела щипка и 1/8 чаена лъжичка мед.

Вижте още: Язвата на стомаха се лекува с помощта на репей

Разбъркайте тези съставки много добре. Куркумата отива на дъното, така че винаги трябва да я разбърквате преди употреба. Винаги пийте напитката гореща.

Тази напитка ще допринесе за детоксикацията на целия организъм.