НАЧАЛО ЗДРАВЕ Опитайте това очистване с ленено семе и се отървете от токсините

Опитайте това очистване с ленено семе и се отървете от токсините

0
Опитайте това очистване с ленено семе и се отървете от токсините
Опитайте това очистване с ленено семе и се отървете от токсините

Два невероятни метода за очистване на тялото.

За да предотвратите по-нататъшни натрупвания на токсини, които повишават киселинността в организма и водят до запек и увеличават натрупването на отпадъци, трябва да опитате това очистване с ленено семе.

Факти за влакната

Обикновено отпадъците се изпускат през нашия ректум, но ако не бъдат отстранени правилно, натрупването води до опасни усложнения на здравето. За да предотвратите това, трябва да ядете храни, богати на фибри, които спират всякакво блокиране на чревния тракт от натрупването на отпадъци и газ.

Храни, богати на фибри

Най-добрият избор са храни, богати на фибри, ядки, боб и зърна, но определено най-добрият източник на влакна е лененото семе. То съдържа разтворими и неразтворими влакна.

Когато става въпрос за разтворими фибри, те помагат на храносмилането, когато се поглъща вода и след това трансформират остатъците в субстанция, която забавя процеса на храносмилане, така че тялото ви да е в състояние да абсорбира хранителните вещества, съдържащи се в храната, която консумирате. Това води до по-малко изпражнения. Освен това се намалява риска от сърдечни заболявания.

От друга страна, неразтворимите влакна оформят нашите изпражнения, което ги прави по-плътни и по-тежки. В резултат на това те могат да преминат през храносмилателния тракт и да се намали вероятността от запушване.

Детоксификация с ленено семе

В тази статия ви представяме два изненадващи начина, по които можете да детоксикирате тялото си, като просто използвате смляно ленено семе.

Вариант 1:

Пригответе смес от 1 супена лъжица смляно ленено семе и 1/4 до 1/3 чаша топла вода. След като смесите, пийте разтвора преди закуска и преди вечеря.

Вариант 2:

Смесете 1 супена лъжица ленено семе с 1/4 чаша кефир.

Не забравяйте да ядете сместа вместо обяд или сутрин вместо закуска.

Вижте още: За идеално тегло опитайте тази мощна домашна рецепта

Не забравяйте да използвате някоя от тези две опции в продължение на 3 седмици, за да осигурите на тялото си достатъчно влакна, да помогнете на храносмилателната си система и да очистите тялото си от вредни токсини.