НАЧАЛО ЗДРАВЕ В божията аптека има решение за всеки проблем

В божията аптека има решение за всеки проблем

0
В божията аптека има решение за всеки проблем
В божията аптека има решение за всеки проблем

В божията аптека има решение за всеки проблем

Казват, че Бог първо разделил солената и сладката вода, създал Земята, посадил билките, създал животните и рибите … и всичко това, преди да създаде човека. Той създал всичко, от което се нуждаем, преди да се родим. Ето защо е най-добре и най-полезно да ядем храната сурова.

Както и да е, да видим какво има в божията аптека, какви лекове откриваме в природата:

Навсякъде виждаме знаци, кое и за кои органи е добро в нашето тяло. Невероятно! Въпреки че това го знаем, си струва да си го припомним.

1. Нарязаният морков прилича на човешко око. Зеница и ирис, които изглеждат точно като човешкото око. И да, науката сега потвърждава, че морковите значително подобряват функцията на окото.

2. Доматът има четири камери и има червен цвят. Сърцето е червено и има четири камери. Всички изследвания показват, че доматите са чиста храна за кръвта и сърцето. Лекува разширени вени.

3. Гроздето виси във форма, която прилича на сърце. Всяко зрънце прилича на кръвна клетка, а изследванията днес показват, че този плод значително ревитализира сърцето и изобщо е добър за цялата сърдечно-съдова система.

4. Орехът прилича на малък мозък. Той има дясно и ляво полукълбо. Дори бръчките и линиите приличат на неокортекс. Известно е, че орехът помага да се развият над 30 невротрансмитера за мозъчните функции.

5. Бобът който прилича на бъбрек, всъщност лекува и подобрява функцията на бъбреците.

6. Целината има форма на кост. Последните изследвания показват, че целината съдържа съставки, които са много полезни за костите в тялото. Костите съдържат 23% натрий и целината съдържа 23% натрий. Ако не внасяте достатъчно от този минерал в тялото си, тялото го взема от костите и по този начин те стават по-слаби. Тази храна допълва нуждите на скелетната система.

7. Патладжан, авокадо и круши – подобряват здравето и функцията на матката и на шийката на матката при жените. Тези плодове действително лекуват тези органи. Днешните изследвания показват, че ако жената яде едно авокадо седмично, нейните хормони са балансирани, намалява се наднорменото тегло по време на бременност и се предотвратява рак на шийката на матката.

Необходими са 9 месеца за едно авокадо да узрее. В тези плодове има над 14 000 фотолитични химикала. Съвременната наука изучава и назовава само 141 от тях.

8. Смокините са пълни със семена и висят по двойки, когато растат. Смокините увеличават мобилността на спермата и увеличават броя на сперматозоидите и по този начин намаляват мъжката стерилност.

9. Портокалите и останалите цитрусови плодове приличат на млечните жлези при жените и всъщност подобряват здравето на гърдите и потока на лимфата в гърдите.

10. Лукът наподобява клетките на тялото. Днешните проучвания показват, че лукът елиминира отпадъчните вещества от всички клетки на тялото. Може дори да предизвика сълзи, които измиват епителните слоеве в окото. Неговият сътрудник чесънът също елиминира отпадъчните материали и опасните свободни радикали от тялото.

11. Сладкият картоф изглежда като панкреас, който всъщност регулира гликемичния индекс при диабетиците.

12. Маслините подобряват здравето и функцията на яйчниците.