НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Защо Рибите са най-загадъчните хора, които познавате?

Защо Рибите са най-загадъчните хора, които познавате?

0
Защо Рибите са най-загадъчните хора, които познавате?
Защо Рибите са най-загадъчните хора, които познавате?

Рибите са най-необичайният знак в Зодиака, чийто характер непрекъснато се променя и се развива. Поради това те често са подценявани и неразбрани.

Поради разнообразния си поток от енергия и намерение Рибите трудно изграждат силни и дългосрочни взаимоотношения.

Ето какво се случва в главата на този знак и защо той е толкова различен от всички останали.

1) Емпатия – движещата сила на Рибите.

Рибите са много състрадателни. Те често плачат на филми и постоянно даряват пари за благотворителност. Те правят всичко това искрено, а не заради показността. Така че, ако търсите един внимателен и грижовен партньор за цял живот, трябва да е от зодия Риби!

2) Те са много чувствителни.

Бъдете внимателни, когато решите да направите коментар на ваш приятел – Риби, че говори прекалено много. Вашият приятел може да се обиди и в същото време е много по-силен, отколкото си мислите.

Рибите са много чувствителни и могат да бъдат много развълнувани или разстроени във всеки един момент. Мислете, преди да ги засегнете.

Но ако вие самите изпитвате стрес, няма нужда дори да говорите с някой, който е зодия Риби. Той вече знае всичко.

3) Те имат поразително разностранна личност.

Рибите искат да живеят толкова много, че да нямат само един живот. Те предпочитат да живеят няколко живота в един и затова се опитват да играят различни роли – това за тях е нормално и естествено. Не ги обвинявайте в лицемерие.

Ако Рибата не знае ясно каква роля в момента живее, тогава обикновено е трудно за нея да направи избор или следващата стъпка. Те са просто устроени.

4) Лесно е да се запознаете с тях, но те се откриват на много малко хора.

По принцип това означава, че те се опитват винаги и навсякъде да се обграждат с нови хора. Въпреки това, те почти никога не знаят как да превърнат тези познати в истински приятели.

Рибите трудно могат да разчитат на пълната ангажираност на други хора. Но те винаги са готови за това!

Ето защо Рибите може да задават толкова много въпроси за живота ви. Те са наистина любопитни! И ги боли, когато не им се разкриете.

5) Те приемат всички.

Рибите винаги се надяват хората да разкрият най-добрата си страна. Те са перфектните адвокати. Най-малкото те винаги настояват да не съдят другите хора, докато не е доказана тяхната вина.

Да, и на партита с Риби винаги е забавно: те могат да бъдат различен тип хора.

6) Понякога те объркват реалността и фантазията.

Рибите са главните мечтатели на Земята. И всичко, защото техните небесни патрони са Юпитер и Нептун.

Рибите непрекъснато бързат наоколо, търсейки нови и нови цели, не могат да се успокоят, докато не им дойде нещо на ум. Понякога това им помага да постигнат недостижими цели.

7) Тяхната енергия отразява енергията на другите.

Това са изключително чувствителни хора. Понякога емоциите на другите ги завладяват толкова много, че не могат да се справят с техните собствени.

Понякога животът им прилича на хаос само защото нямат време да се справят с проблемите си: имат толкова много непознати наоколо!

Всъщност това е плюс, а не минус. Ако само защото, имате нужда от някой, който да си даде рамото, определено ще се обадите на Риби. В крайна сметка никой друг няма такава отдаденост!

8) Те винаги търсят нови преживявания.

Рибите непрекъснато търсят нови преживявания и впечатления. Те са особено щастливи, когато открият човек, който е готов да сподели с тях желанието им за приключения.

Обикновено Рибите имат успешна връзка с онези, които са като тях – да обичат хаоса и вълнението.

Ако Рибите попаднат в капана на “стабилността” и предвидимостта, те вероятно ще предприемат някакъв импулсивен акт и ще се възползват от първата възможност за радикална промяна в живота.

Вижте още: Вижте от кои жени мъжете се страхуват най-много!

9) Рибите са последният знак от Зодиака.

Рибите са дванадесетият и последен знак от Зодиака. Така че всеки, който е роден под този знак, е експлозивна смес от характеристиките на всичките 11 предишни знаци.

Поради това понякога е трудно за Рибите да разбират себе си и чувствата си. Ето защо те са толкова нерешителни и често правят абсурдни решения.

Въпреки това положителна черта на тези хора е, че са много отворени. Те са приятел, който винаги казва “да”, дори ако по-късно съжалява за това.

loading...
loading...