НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ето как сами да се отървете от водата в коляното

Ето как сами да се отървете от водата в коляното

0
Ето как сами да се отървете от водата в коляното
Ето как сами да се отървете от водата в коляното

Ето как сами да се отървете от водата в коляното

Знаете, когато чуете за нещо и просто не ви се вярва, вие сте скептично настроени – така беше и с мен и тази рецепта. Ако не бях видяла със собствените си очи, нямаше да повярвам, затова реших да споделя рецептата с вас, може би ще помогне на някого, никога не се знае.

В ефективността на това лечение се убедих много пъти, знам, че си струва човек да опита, вместо да ви изтеглят водата с тези огромни спринцовки, а след това терапия и лекарства! За да се справите с проблема е необходимо да бъдете упорити точно за 40 дни.

Необходими съставки:

1 шепа бял боб
1 пликче от 2-3 литра, тези за фризер
1 памучна кърпа
1 ленена кърпа
1 вълнена кърпа

Приготвяне:

И така всяка вечер (преди сън) вземайте пълна шепа боб, измийте го и сложете във вода да заври. От момента на завиране варете още 15 минути. След това прецедете боба, охладете го и го поставете в торбичката.

Фасулът трябва да бъде достатъчно топъл, но да можете да издържате на топлината, което означава, нито много горещ, нито много студен. Бобът разпределете добре по ширината на коляното, след което го завържете, така че бобът да стои на едно място и да не се разпръсне. След това поставете памучната и след това ленената кърпа. Не стягайте прекалено, за да не се наруши кръвообращението, но да не е твърде свободно, за да държи компреса на възпаленото място.

На следващата сутрин изхвърлете боба. Процедурата се повтаря всяка вечер, т.е. 40 нощи отново и отново.

Сами ще се убедите в резултатите, ако сте постоянни, а след това с удоволствие ще разкажете на другите!