НАЧАЛО ЗДРАВЕ Този мъж пиел по 1 галон вода дневно и ето какво му...

Този мъж пиел по 1 галон вода дневно и ето какво му се случило

0
Този мъж пиел по 1 галон вода дневно и ето какво му се случило
Този мъж пиел по 1 галон вода дневно и ето какво му се случило

Мислили ли сте някога какво ще се случи с тялото ви, ако пиете по 1 галон вода дневно в продължение на един месец? Един журналист решил да проведе този странен експеримент и да види какво ще се случи с него в края на краищата! Ето неговата история:

Ден 1: партито започва!

Тъй като не знам колко чаши вода се побират в 1 галон, реших да купя един галон в пластмасова туба. Още от първия ден осъзнах колко труден ще бъде моят тест!

Ден 5: ходя до тоалетната на всеки 20 минути

Няма по-силно твърдение от факта, че човешкото тяло се нуждае от вода, тъй като ние сме 60% течност. Сега пия вода през цялото време, дори когато не искам да пия. Чувствам постоянно насищане! Усещам постоянното желание да уринирам, ходя до тоалетната на всеки 20 минути.

Ден 10: станах… по-красив?

Чувствам се различно, особено сутрин. Аз, като правило, пия голяма чаша кафе. Но сега се чувствам много по-добре и мисля, че също така изглеждам по-добре. Може би това е плацебо ефект, но косата ми стана по-блестяща и кожата ми стана по-светла!

Ден 15: аз съм пълен с енергия

Определено имам повече енергия. Аз почти напълно изключих кафето от моята диета. Това е голяма промяна, защото преди пиех до 3 чаши кафе на ден. Когато отида да бягам, чувствам, че краката ми ме носят много по-бързо. Дори не чувствам дискомфорт!

Ден 20: хората казват, че съм по-щастлив

Единственото нещо, което не се е променило от началото на експеримента, е, че все още ходя до тоалетната, но урината ми е кристално бистра. Моята приятелка забеляза, че кожата ми е станала по-лека и по-гладка, и аз самият чувствам, че енергията ми прелива!

Ден 30: свободен и чист

Последният ден от моя експеримент. Тичам до тоалетната и постоянно искам да пия вода. Чувствам се като старец в това отношение, но няма значение, защото съм пълен с енергия. Може би един галон с вода е твърде много, но определено ще продължа същия режим и няма да променя нищо!

Вижте още: Куркумата с мед е най-мощният естествен антибиотик

Всичко, което трябва да направите, е да намерите точното количество вода, от което се нуждае тялото ви, и да го приемате ежедневно!

Не забравяйте да споделите статията с приятелите си!