НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест, който ще разкрие каква жена сте според избора ви на обувки

Тест, който ще разкрие каква жена сте според избора ви на обувки

Тест, който ще разкрие каква жена сте според избора ви на обувки
Тест, който ще разкрие каква жена сте според избора ви на обувки

Ето какво ще разкрие за вас този тест!

Психологическите тестове могат да разкрият много за нас. Те разкриват онези особености, които никога преди не сме забелязвали. Те са лесни за прилагане и носят много важна информация. Само с едно кликване имаме възможност да научим нещо ново за нас или за нашите приятели.

Психологията е фина наука, душата на човека е бездънна и е толкова интересно дали конкретния психологически тест, ще разкрие истината за вас!

Многократно сме казвали, че изборът на всеки човек може да разкрие много за него. Много рядко правим решение в последния момент. Най-често нашите личностни черти и интереси влияят върху нашия избор.

Сега каним всички дами да приложат този интересен тест, който ще ви разкрие каква жена сте и какво мислят мъжете за вас. Готови ли сте? Тогава да започваме…

Така, пред вас има прекрасни обувки, изберете тези, които ви харесват най-много:

Обувки номер 1

Винаги се нуждаете от човек, до когото да се чувствате спокойни. Вие, въпреки голямата си душа и доброта, обичате прекалено много себе си и искате същото отношение и от другите. Вие сте много чувствителни, постоянно се влюбвате в мъже, в красивия живот, в предмети на изкуството!

Игриви, весели, романтични, кокетни, обичате да флиртувате. Не искате да пораснете! Добри и грижовни майки, които са едновременно капризни, разглезени момичета, които искат да имат силни покровители. Насладете се на нарастващото внимание на мъжете!

Обувки номер 2

За повечето хора душата ви е истинска тъмнина, но тази мистерия е основната причина за вашия чар, затова не се опитвайте да я губите! Не сте склонни да бъдете измъчвани от съмнения – обикновено знаете какво искате и въпроси от типа “Какво да правя?”, “Какво да нося?” са редки за вас.

Вие сте много горди и принципни, винаги сте готови да защитавате собственото си мнение и не търпите несправедливост. Можете да управлявате не само вашите емоции и сила, но и хората, които са около вас. Вие имате желание да се утвърдите, да постигнете високи нива на развитие и кариера. В една връзка сте максималисти, много стриктни и изискващи към себе си и в същото време взискателни към избраника до вас. Невъзможно е да се установи контрол върху вас, винаги ще бъдете независими.

Обувки номер 3

Вие сте целенасочен човек, свикнал да върви напред и готов за най-дръзките експерименти. Като правило постигате това, към което се стремите, и е трудно да ви се противопоставят. Вие сте силни, изразителни и страстни. Обичате вниманието!

Имате някои качества на “силния” пол – мъжественост, горещ нрав, велика воля за победа, оптимизъм и смелост. Обичате комуникацията и да имате много познати. Вие сте горди и капризни, но винаги, ако е необходимо, безкористно помагате на ближния си.

Обувки номер 4

Вие сте спокоен, приятелски и весел човек. Да, и с чувство за хумор!

Вие сте непостоянни, лесни. Никога не оставате незабелязани! Вие правите приятно впечатление на другите. Вие сте много общителни, любопитни, смели. Не се интересувате от мнението на обществото, вие сте целенасочени и оригинални.

Приспособявате се към всякакви условия на живот, както и приемате всеки характер на близък човек. Никога няма да станете скучни, защото винаги се стремите да се развивате и да се учите цял живот на нови неща.

Обувки номер 5

Имате много тайни, които не бързате да споделяте. Вие сте уверени във вашите способности – много потайни и сдържани. Може да държите емоциите си под контрол във всяка ситуация. Не обичате да позволявате на непознати да се ровят в личния ви живот, много сте селективни при избора си на партньор и поставяте високи изисквания към избраника до вас. Вие правите същите прекомерни изисквания към себе си! Винаги можете да постигнете това, което искате, и можете да достигнете всяка височина в кариерата си. Авторитарни по природа.

Вижте още: Погледнете картинката и посочете първото нещо, което видяхте!

Обувки номер 6

Вие сте рационални, стремите се да контролирате чувствителността си и сте критични. Вие сте голям индивидуалист. Вие предпочитате хармонията и спокойствието и сте просто предназначени да се наслаждавате и да очаровате мъжете. Чрез вашата емоционалност вие сте по-добри от другите и затова лесно се подавате на паника или весела еуфория.

Наистина се нуждаете от защита и подкрепа, защото вътрешният ви свят е много нежен и раним, въпреки че външно изглеждате спокойни във всички ситуации. Но никога няма да ви омръзне, защото обичате да мечтаете и винаги да виждате в обикновената реалност това, което остава незабелязано от другите хора.