НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Съпругът и любовницата останали в шок след постъпката на жена му

Съпругът и любовницата останали в шок след постъпката на жена му

3998
0
Съпругът и любовницата останали в шок след постъпката на жена му
Съпругът и любовницата останали в шок след постъпката на жена му

След 5 години брак, без никакво обявяване за война, съпругът признал на Надя, че обича друга. Двамата близнаци на 3-годишна възраст не смутили Казанова, който решил да създава ново семейство – в края на краищата, както знаете, не можете да контролирате сърцето. Във въздуха зазвучал тежък разговор за развод.

Надя бързо се съгласила с развода и от своя страна започнала разговора за издръжката. Когато съпругът стигнал до тази точка, той се втренчил в съпругата си и ѝ намигнал.

Надя просто и без скандал обяснила, че от гледна точка на благосъстоянието на децата, би било по-добре да останат в апартамента на съпруга си, в детската градина, където вече са се адаптирали, а не да се придвижват с кола и по други градове.

Че е готова да бъде финансово отговорна за децата и да помогне на бившия си съпруг с пари.

Че през лятото много ще чака децата да дойдат при нея за празниците и обещава да се обажда и да идва през уикенда. Но за всичко останало – да се оправя сам. В края на краищата той е започнал развода.

Въпреки протестите и призивите за съвест, Надя просто си събрала багажа и се прибрала вкъщи, оставяйки съпруга си в пълен шок и с необходимостта спешно да намери бавачка. Любовницата му била депресирана и въпреки че все още продължавала да чака резултата от ситуацията, тя изглеждала не толкова готова да живее заедно с бащата на две деца. Крехкото щастие на един свободен човек било застрашено.

Да, съпругът бил наказан и принуден спешно да потърси бавачка, да готви овесена каша и да научи основите за плетенето на плитки. Но, като цяло, обществото започнало да го съжалява, след като признал, че Надя е истинска глупачка, като е изоставила децата си.

Вижте още: Не добавяйте непознати във Facebook! Може да се случи това!

– Как ще бъдат там с чужда жена? – ядосани приятелите питали Надя. От друга страна, в страната има милиони деца, които са останали без майка. А обществото на бащите не пита и не се интересува защо.

loading...
loading...