НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тези неща носят лош късмет в дома: Отървете се от тях!

Тези неща носят лош късмет в дома: Отървете се от тях!

0
Тези неща носят лош късмет в дома: Отървете се от тях!
Тези неща носят лош късмет в дома: Отървете се от тях!

Тези неща носят лош късмет в дома: Отървете се от тях!

Това е списък на нещата, от които трябва да се отървете и които според някои народни вярвания влияят негативно върху късмета ви:

Черна входна врата

Не поставяйте черна входна врата, гледайте да бъде с по-светъл цвят, защото и сами знаете черният цвят с какво се свързва. Най-добър цвят със сигурност е червеният или зеленият, а размерите на входната врата трябва да са малко по-големи от тези на другите врати в къщата.

Растения, които имат бодли

Може би сте любители на кактуси, но тези растения привличат лош късмет. Ето защо е най-добре да изберете кактуси, които нямат бодли.

Също така, ако искате да привлечете късмета, вземете си растение, което има листенца във формата на сърце, тъй като това са растения на щастието. Ако имате орхидея, знайте, че те са много добри за всеки дом, защото разпространяват положителна енергия. Орхидеята е символ на духовна чистота и съвършенство.

Календар на врата

Не е добра идея да слагате календара си на врата, тъй като календарът напомня, че животът е преходен. Това влияе негативно върху качеството на живот на хората, които живеят в тази къща.

Огледало в спалнята

Смята се, че огледало в спалнята се отразява зле върху брака, върху здравето и като цяло върху връзката. Не е добре, защото това създава отражение на хората, които спят тук, сякаш са мъртви и символично това разпространява негативна енергия.

Изкуствени цветя

Не дръжте у дома изкуствени цветя, препарирани животни и маски. Всички тези неща символизират агресия, разпад и смърт.