НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Някои хора свалят пръстена от починалия: Ето за какво го използват

Някои хора свалят пръстена от починалия: Ето за какво го използват

0
Някои хора свалят пръстена от починалия: Ето за какво го използват
Някои хора свалят пръстена от починалия: Ето за какво го използват

Някои хора свалят пръстена от починалия: Ето за какво го използват

Тези, които притежават такъв пръстен го пазят в пълна тайна и никога не признават, че успеха, който имат в живота, е благодарение на черна магия. Но не трябва да се забравя, че използването на нечистите сили носи и някои последствия – защото дяволът винаги идва да си вземе своето.

Най-добре пазената тайна през вековете, е ритуал с пръстен, свален от пръста на починал човек. Този пръстен се използва за различни цели.

Ние също сме свидетели на това как много хора постигат успех след успех и нямат почти никакви проблеми в живота. Има много такива поговорки: “Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет”. Но останалите хора не знаят обаче, че този човек притежава пръстен от починал и че с него манипулира други хора и ситуации в негова полза.

Такива лица използват ситуацията, когато човек е на смъртно легло, слагат му пръстен, а когато умре, го свалят. Казват, че такъв пръстен действа и в съдебната зала и то в полза на този, който го притежава. При влизане в съдебната зала се почуква по вратата с пръстена и се казва: “Както мъртвецът не може да говори така …”, а след това незабележимо през пръстена се поглежда съдията и се казва същото със споменаване на името. Има множество примери в практиката, когато престъпници, извършители на тежки престъпления са били освободени от наказанието или са получили незначителна присъда. Разбира се, предварително врачка трябва да повлияе на пръстена и да ви каже точните думи, които да изречете.

Успех в работата

Много студенти, които са били лоши ученици в училище изведнъж стават отлични студенти, завършват магистратура, докторантура и постигат много неща в живота, а за успехите си, първо трябва да благодарят на пръстена. При полагане на изпита, студентът трябва само да погледне професора през пръстена.

Който копае гроб другиму ….

Въпреки това, с този пръстен, може да навредите на други хора. Ако кажете определени думи и погледнете определен човек през този пръстен, неговият живот ще започне да се движи надолу, ще започнат да му се случват само лоши неща. Ако е бил отличен студент, той ще стане най-лошият и ще забрави всичко, което е знаел преди.

Този пръстен, обаче, може да бъде опасен за онзи, който го използва. След като магическото действие на пръстена премине, всяка придобита полза по този начин изчезва. Дяволът, разбира се, винаги идва да си вземе своето.

Когато не обичаш по собствена воля

Смята се, че с помощта на пръстен от починал човек, любовният живот на човек може да се подобри. Ако момичето (момчето) се влюби в момче (момиче), което не отвръща на тази любов и то го погледне през пръстена и каже: “Както починалия не може да говори, така това момче да не намери нищо в мен, което да не хареса” – от този момент то ще падне под властта на собственика на пръстена, така че може да се случи, например, хубаво, добро и образовано момче да бъде във връзка с някое невежо, изключително грозно момиче …

Пръстенът обикновено е изработен от злато, а златото е метал, който е чудесен за абсорбиране на енергия. Тъй като повечето хора носят пръстена в продължение на много години, с течение на времето този пръстен попива много енергия. При смъртта, когато душата се отделя от тялото, покойниците са предимно заредени с отрицателна енергия, защото са наясно, че им е дошъл края, така че в тези моменти, пръстенът попива тази енергия, която по-късно се използва за много ритуали.

В зависимост от целта, за която се използва, пръстенът може да послужи като средство за постигане на лични цели. Използва се за черна магия, защото се действа против волята на някого. Тъй като има кръгла форма, тя затваря енергийния кръг, с което само се засилва ефекта й. Когато черната магия се развали, цялата концентрирана енергията от пръстена, се връща при човека, който е използвал пръстена за нечисти цели.

Ако пръстенът се намира в добър човек, който не възнамерява да го използва за черна магия, тогава няма опасност.

Този, който е омагьосан от този пръстен, трябва скоро да поиска помощ, за да бъде развалена магията, макар и да е изключително трудно да се постигне.

Най-често срещани са магиите, които се правят с предмети, които починалият е притежавал и дори с пръст от гробището. Някои стигат чак дотам, че да пожелаят смъртта на някого, поставят при починалия малка снимка с листче, на което е написано името му.

Текстът е само информативен и абсолютно никой не би трябвало да се опитва да практикува черна магия, нито с помощта на някакви ритуали да придобива любов или нещо друго.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...