НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вижте защо някои хора носят дрехите си наопаки!

Вижте защо някои хора носят дрехите си наопаки!

0
Вижте защо някои хора носят дрехите си наопаки!
Вижте защо някои хора носят дрехите си наопаки!

Вижте защо някои хора носят дрехите си наопаки!

Според народните вярвания дрехите се носят на обратно, най-често бельото. Повечето от хората го правят, за да получат някаква приятна изненада, а някои срещу уроки. Но има още няколко вярвания, за които може би не сте чували.

Носене на дрехите наопаки

Ако носите нещо на обратно и го направите случайно, този ден ще бъдете щастливи. Когато някой ви каже, че сте облекли на обратно дрехата, просто се усмихнете и не се събличайте, за да коригирате грешката. Този ден ще бъдете щастливи и ще бъдете приятно изненадани, според старо вярване.

Копче на дреха

Ако имате нечетен брой копчета по дрехите, това би трябвало да ви донесе специално щастие. Интересно е, че даването и приемането на копчета е символ на приятелството. Ако намерите изгубено копче, трябва да го носите в джоба си, защото това ще ви донесе щастие.

Носене на облекло с точици

Смята се, че носенето на облекло с кръгчета привлича богатството. Те символизират пари, които ще пристигнат във вашата сметка.

Носене на облекло в син цвят

В някои части на света синьото се смята за магнит за успех. Тъй като небето е синьо, носенето на същия цвят символизира връзката с небето, което на свой ред е символ на вечността и безкрайните възможности. Булката в сватбения ден трябва да носи нещо синьо.

Връзки на обувките

Ако връзките на обувките непрекъснато ви се отвързват, това означава, че този ден ще получите добри новини. Ако сложите обувките си на легло или маса, това означава, че ще се стигне до кавга и лош късмет. А именно, ако получите като подарък обувки от партньора си, това означава, че той иска да си заминете. Според народните вярвания веднъж в живота си трябва да подарите на някого обувки, защото ако не го направите, ще ходите бос в следващия си живот.