НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Тоалетната ви ще ухае винаги приятно, ако приложите този трик

Тоалетната ви ще ухае винаги приятно, ако приложите този трик

0
Тоалетната ви ще ухае винаги приятно, ако приложите този трик
Тоалетната ви ще ухае винаги приятно, ако приложите този трик

Почистването на тоалетната и осигуряването на свеж и приятен аромат не е лека задача. Но днес ще ви представим един трик, който със сигурност ще ви зарадва и улесни!

Обикновеното тоалетно казанче крие много тайни. Освен своите непосредствени функции, то също така е страхотно място да скриете нещо ценно. Може да поберете всичко – парични спестявания, важни документи, внимателно опаковани в няколко слоя целофан.

А как ви се струва идеята да скриете там тубичка с паста за зъби? Разбира се, първата реакция на този въпрос е недоумение. Много хора ще бъдат изненадани и няма да разберат защо да го  правят. Нека се опитаме да обясним.

За какво е нужно всичко това? Разбира се, не да чистите зъбите си след това с тази паста. Благодарение на нея ще поддържате свежестта в тоалетната за дълъг период от време.

Нека да размишляваме. Почистване на тоалетната – отговорно дело, но да бъдем честни, на никого не е любимо. Производителите на продукти за почистване са измислили много скъпи тоалетни блокчета, които спомагат за поддържането на чистота и приятна миризма в тоалетната.

Забравете за това – сега дезинфекцията ще бъде много по-евтина.

Нищо чудно, че нашите хора са сред най-изобретателните. Ние предлагаме на вниманието ви този трик: свежестта на тоалетната с помощта на ментова паста за зъби.

За да направите това, вземете обикновена паста за зъби. Дори може да е най-евтината, но най-важното – ментовият аромат трябва да бъде включен в състава. В тубичката трябва да пробиете колкото се може повече отвори с игла и да я поставите в казанчето. И това е всичко. Свежестта на тоалетната е осигурена. И не на последно място, налице са значителни икономии.

Вижте още: Направете си вино от ябълки в домашни условия

Ментолът не само ще създаде приятна миризма, но и ще дезинфекцира. Почистването на тоалетната, разбира се, все още ще се налага. Но сега ще бъде възможно да го правите много по-рядко.

Всички гениални идеи са прости.