НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Защитете дома си от крадци с помощта на огледало!

Защитете дома си от крадци с помощта на огледало!

0
Защитете дома си от крадци с помощта на огледало!
Защитете дома си от крадци с помощта на огледало!

Смята се, че някои техники от Изтока в комбинация с някои елементи могат да предпазят дома ви от крадци, а ето какво казват експертите по тази тема:

Понякога правилното оформление на елементите в дома и свободният поток от положителна енергия не са достатъчни.

Кражби се случват по целия свят и за съжаление почти всеки ден. Въпреки това, експертите на Фън Шуй смятат, че техниката им може да защити дома ви от подобни проблеми.

Такава защита се явява огледалото ба гуа, чиято рамка има форма на осмоъгълник. Това огледало се поставя над входната врата или от тази страна на къщата, откъдето смятате, че може да дойде потенциалната заплаха.

Въпреки че е ефективно, експертите по Фън Шуй смятат, че огледалото ба гуа не е достатъчно за пълната защита на дома. Мнозина вярват, че срещу такива ситуации най-добрата защита, обаче е фигурата, наречена Фу Догс (наполовина лъв, наполовина дракон), която трябва да се съхранява наблизо.

Според познавачите, тези, които са имали проблем с кражби в домовете си, въпреки всички тези елементи, една техника е била най-ефективна: когато излизате от дома си, в мислите направете визуализация на дома си и си представете къщата, заобиколена от бяла светлина, която символизира положителна енергия. По този начин създавате енергиен щит около къщата и предотвратявате проблеми.

Въпреки всички техники, експертите казват, че Фън Шуй не е магия, така че, ако често разбиват къщата ви – сигнализирайте. Допълнителен съвет е да украсите къщата със светлини, различни лампички, с което ще създадете впечатлението, че сте си у дома, когато сте навън, а дома ви ще изглежда приказно.

loading...
loading...