НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази билка е сто пъти по-ефективна от химиотерапията

Тази билка е сто пъти по-ефективна от химиотерапията

0
Тази билка е сто пъти по-ефективна от химиотерапията
Тази билка е сто пъти по-ефективна от химиотерапията

Тази билка е сто пъти по-ефективна от химиотерапията

Чаят от глухарче действа върху раковите клетки по такъв начин, че те се разлагат в рамките на 48 часа, а в същото време нито една здрава клетка не се разболява.

Тази несправедливо пренебрегвана билка често се счита за плевел, а има толкова много лечебни свойства. Необходимо е само да я наберете от чист район, далеч от трафика и замърсяванията.

Нашите баби по-рано правеха сироп от глухарче, знаейки, че съдържа лечебни вещества. Това, което със сигурност не са знаели е, че корените от глухарче могат да помогнат на болните от рак.

Учени от университета Уиндзор в Канада, са открили, че тази билка действа “по-добре” от химиотерапия, защото тя “убива” всички клетки, а глухарчето действа само върху раковите клетки.

В допълнение към диуретичните свойства, стимулира секрецията на жлъчния сок, почиства черния дроб, помага при алергии и понижава холестерола. Съдържа много важни витамини и минерали като витамин В6, тиамин, рибофлавин, витамин С, желязо, калций, калий, фолиева киселина и магнезий.

Съдържа до 535% от необходимия прием на витамин К и около 110% от препоръчителния дневен прием на витамин А. Тези факти са познати от години.

Но новите изследвания хвърлят съвсем нова светлина върху глухарчето.

Чудотворен чай от глухарче

В Университета в Уиндзор, Канада, е проведено първоначално изследване в Катедрата по химия и биохимия, а резултатите дават нова надежда на пациентите с рак. Установено е, че коренът от глухарче ефективно “убива” раковите клетки, но без никакви последствия за други клетки в тялото.

Чаят от глухарче действа върху засегнатите клетки, които започват да се разлагат в рамките на 48 часа. Продължителното лечение с корен от глухарче може да унищожи голяма част от раковите клетки, а заради тези неочаквани резултати, учените са получили допълнителна подкрепа да продължат с изследването на тази чудотворна билка.

Джон Ди Карло, 72-годишен мъж, който лично се е уверил в лековитостта на глухарчето, преминал през интензивна и “агресивна” химиотерапия в продължение на три години, преди лекарите да го изпратят у дома, за да прекара последните дни от живота със семейството си.

С оглед на това, че лекарите са имали по-малко алтернативи в намирането на функционално решение в борбата срещу неговата болест, му е било предложено да пие чай от глухарче. След само 4 месеца този човек е получил ремисия на болестта.

loading...
loading...