НАЧАЛО ЗДРАВЕ Това е най-доброто средство за лечение на разширени вени

Това е най-доброто средство за лечение на разширени вени

0
Това е най-доброто средство за лечение на разширени вени
Това е най-доброто средство за лечение на разширени вени

Това е най-доброто средство за лечение на разширени вени

Докато разширяването на вените се дължи на разширяването на стените им по време на дилатация, то кръвта бавно тече и се задържа в тях. Усеща се тежина в краката, подуване на ставите, спазми, мравучкане и сърбеж – това са първите признаци, че има проблем с кръвообращението в краката.

Разбира се, генетичният фактор не може да бъде изключен, защото повечето от проблемите с разширени вени са наследени от нашите родители или баби и дядовци.

Мускулите на краката създават натиск върху кръвоносните съдове и по този начин улесняват движението на кръвта към сърцето. Поради това е важно кръвоносните съдове да бъдат лекувани своевременно.

Вероятно сте чували за специалните чорапи, които могат ефективно да намалят отока и болката, причинени от разширените вени, но за съжаление те лекуват само симптомите, а не причината. От друга страна, ето рецептата, която успешно третира това състояние.

Необходими съставки:

½ чаша ситно нарязан морков

3 чаши алое вера гел

½ чаша оцет

Приготвяне:

Поставете всички съставки в блендер и пасирайте, докато получите хомогенна смес. Когато пастата е готова, приложете я върху разширените вени и покрийте с превръзка.

Оставете пастата да действа за 30 минути и повдигнете краката си нагоре, за да постигнете още по-добър ефект. След половин час изплакнете с топла вода.

Повторете процедурата, докато постигнете желаните резултати.

Вечер преди лягане, правете упражнения с повдигане на краката, движейки ги в кръг, нагоре и надолу, нещо като упражнения за бременни жени в 7-8 месец, за да предотвратите тромбофлебит.

loading...
loading...