НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Разведени сте? Спомнете си на кого сте давали да пробва халката ви!

Разведени сте? Спомнете си на кого сте давали да пробва халката ви!

0
Разведени сте? Спомнете си на кого сте давали да пробва халката ви!
Разведени сте? Спомнете си на кого сте давали да пробва халката ви!

Не давайте халката си на никого да я пробва!

Не бива да давате пръстена си на някого да го пробва, особено жената не бива да дава своята халка. Този брак ще се провали, а ако вече сте разведени, тогава си спомнете дали сте давали пръстена си на някого.

Много хора правят това, без да знаят, че така, те осъждат брака си на провал. Такъв брак, колкото и усилия да полагате, ще се провали.

Омразата, която изпитват партньорите обикновено не е реална, тя е плод именно на тези негативни магически течения, които трябва да бъдат отстранени, за да можете да намерите ново щастие или да обновите старата любов.

Пръстенът винаги е бил силен символ, означава авторитет, статус, чест, принадлежност към определена група, класа, власт, вечна любов.

Неговата форма, кръг, символизира вечността, непрекъснатото движение, единството, връзката, общата съдба – затова се разменят пръстени при сключване на брак.

На пръстена му се придават и магически, окултни и лечебни сили, може да се носи като талисман и като защита срещу зли сили. Приказки и легенди за пръстените има безброй, но общото за всички тях е, че пръстенът отразява характера и личността на този, който го носи, така че като специален подарък може да помогне на притежателя му да победи страховете си, съмненията и да спечели най-голямата сила – силата да се владее самия себе си. Когато жената получи пръстен от мъж, тя вече принадлежи на него, според интерпретацията на египетските йероглифи.

Дори материалът, от който е изработен пръстенът, символизира вечността, а това е златото.