НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Лекувайте тумора със зелени дрехи, а гръбначния стълб със сини!

Лекувайте тумора със зелени дрехи, а гръбначния стълб със сини!

0
Лекувайте тумора със зелени дрехи, а гръбначния стълб със сини!
Лекувайте тумора със зелени дрехи, а гръбначния стълб със сини!

Тази информация ще е особено интересна за жените. Знаете ли, че цветът на вашите дрехи влияе върху здравето на тялото ви?

Ето какво ви носи всеки един цвят:

1. Бели дрехи:

Правят кожата мека, кожата получава необходимата хидратация.

2. Червени дрехи:

Правят мускулите и ставите по-подвижни и по-гъвкави. Също така червеният цвят помага на тези, които са настинали или са податливи на вируси.

3. Дрехи в розов цвят:

Изключително добър цвят за храносмилането.

4. Дрехи в оранжев цвят:

Този цвят има прекрасен подмладяващ ефект.

5. Зелен цвят:

Цвят, който помага за борба с туморите! Има седативен ефект. Успокоява главоболието, а също така лекува камъни в жлъчката.

6. Небесносин цвят:

Ефективен антисептик и действа положително при неврологични заболявания. Това е цветът, който е отговорен за гърлото, носа и ушите. Укрепва щитовидната жлеза. Също така, ако имате проблем с говоренето, боли ви гърлото или гласните струни, опитайте по-често да носите този цвят и ще забележите как това ще ви помогне.

7. Жълт цвят:

Това е цветът, който е отговорен за кожата, слънчевия сплит, черня дроб и нервната система. Той стимулира екскрецията на токсините от тялото и всичко, което е ненужно. Също така, не знаете колко помага в борбата с целулита.

8. Син цвят:

Помага за здрав гръбначен стълб и гръбначен мозък. Синият цвят е най-силен антисептик от всички изброени цветове, както и най-мощният лек срещу безсъние. Също така помага за регенериране на тъканта.

9. Лилав цвят:

Помага при възпалителните процеси, така че ако сте склонни към възпаления от всякакъв вид, най-добре е да носите лилаво облекло. Добре е и за тези, които имат аритмии, защото успокояват сърцето.