НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Първото нещо, което видите разкрива защо връзките ви се разпадат

Първото нещо, което видите разкрива защо връзките ви се разпадат

0
Първото нещо, което видите разкрива защо връзките ви се разпадат
Първото нещо, което видите разкрива защо връзките ви се разпадат

Първото нещо, което видите разкрива защо връзките ви се разпадат

В зависимост от това, което първо ще видите, ще откриете, че това е, което ви пречи да намерите истинската любов и да изградите връзка, която ще продължи до края на живота ви. Какво привлече вниманието ви?

Завързан човек
Вие сте постоянно във вътрешен конфликт със себе си. Ако наистина търсите истинската любов, първо трябва да намерите любов в себе си и да разрешите всички противоречия, които имате в себе си. Борбата за вътрешен мир не е лесна, но само този мир ще ви донесе решение на проблемите, които ви пречат да се влюбите.

Ограда
Ако първо забележите оградата, значи най-голямата ви слабост е, че сте твърде затворени. Ако не поемате рискове и не се отворите към другите, определено ще сте сами. Естествено, вие искате да се предпазите, но преувеличавате в това. Свалете гарда и започнете постепенно да се отваряте към другите. Ако не поемате рискове, няма да получите нищо.

Лодка
Вашият проблем е, че вашите стандарти са толкова високи, че просто никой не може да ги достигне. Вярно е, че не трябва да се задоволявате с каквото и да било, но преди да отхвърлите някого, попитайте се, може би той или тя притежава нещо, което не сте го забелязали първия път. Не мечтайте за перфектния партньор, защото той просто не съществува и търсейки го, можете да пропуснете този, който е наистина идеален за вас.

Череп
Преувеличените ви притеснения и нерви разрушават всичките ви връзки. Добре е да бъдете внимателни, но вие сте толкова уплашени, че задушавате всички наоколо. Винаги ще има неща, които ви плашат, но това не означава, че трябва да се вцепенявате и да не можете да помръднете при всяка крачка, която правите.