НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ангелска линия: Ако я имате, то вие сте истински щастливци

Ангелска линия: Ако я имате, то вие сте истински щастливци

0
Ангелска линия: Ако я имате, то вие сте истински щастливци
Ангелска линия: Ако я имате, то вие сте истински щастливци

Битува мнение, че човекът, който има на дланта си паралелна линия на “линията на живота” – е невероятен късметлия. Несполуките винаги го заобикалят, а щастието никога няма да го изостави през целия му живот.

Тази линия е истинска рядкост. Нарича се още “Линия на ангела-пазител”. Това означава, че човекът е под специалната защита на своя ангел-пазител или на други сили. Наричат я “Линия на Марс”, а някои я наричат втора “линия на живота”.

Хората, които имат тази линия на дланта, са изключително щастливи. Те, винаги като по чудо остават живи след ужасни катастрофи и инциденти, радват се на отлично здраве, не изпитват материални затруднения, лесно преодоляват препятствията по пътя на живота. Ако имате достатъчно късмет, за да имате тази линия на дланта си – бъдете благодарни!

Варианти на тази линия:

– Паралелно на линията на живота по цялата дължина – това е отличен знак! Човек с такъв знак ще бъде защитаван от ангел-пазител през целия си живот.

– Малка част от линията, която минава покрай линията на живота (едва видима или прекъсната) – носителят на такава линия го очакват проблеми в живота и проблеми, които по-късно ще го застигнат.

– На дясната ръка – покровителство от ангел се дава заради някои специални лични заслуги. Може да бъде заради извършени добри дела или заради претърпени тежки страдания.

– На лявата ръка – покровителство от ангел, дава се от момента на раждането. Често се наследява от предците.