НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Клетвите се предават със сол, захар, дадени назаем дрехи и пари

Клетвите се предават със сол, захар, дадени назаем дрехи и пари

0
Клетвите се предават със сол, захар, дадени назаем дрехи и пари
Клетвите се предават със сол, захар, дадени назаем дрехи и пари

Всяка дадена назаем вещ може да бъде урочасана: клетвите могат да се предават и чрез пари!

Дрехите, обувките, мебелите и други предмети имат свойството да попиват енергията от този, който ги употребява и носи и така, много лесно, може да бъде прехвърлена на друго лице. Следователно, даването назаем никак не е препоръчително.

Няма човек, който поне веднъж да не си е помислил, че е карък или че има лош късмет. Също така, повечето от нас са суеверни и имат някоя дреха или предмет, който им носи щастие и именно него носим, когато ни предстои някой важен момент този ден.

Хората могат да пренесат лоша енергия не само чрез контакт или разговор, но могат да го направят и чрез предмети. Ето защо е опасно да се вземат и дават назаем. По този начин можете да си прехвърлите нещо лошо от този човек, особено ако е имал намерение да ви причини вреда. Предметите също могат да повлияят на волята на даден човек, за да постигне дадена цел.

Вплетени конци

Лошата енергия най-често се пренася чрез даване назаем на дрехи, особено тези дрехи, които са облечени на гола кожа. Дори и когато чуждата дреха се изпере и облече, по нея остават “следи” от ритуала, с който се е целяло да се извърши подчинение. Доказателството за подобно намерение обикновено е тънко червено конче в някой край на блузата или ризата, където е трудно да се забележи.

Докато се вшива, се произнася следното: “Аз й давам дрехите си и тя получава волята ми.” Още по-голяма опасност крият обувките. Обувките, ботушите и маратонките са невероятно силни магически предмети, защото в символичен смисъл носят не само тялото, но и ума и духа.

Сигурно сте срещали обувки или ботуши на гробищата: това са най-тежките черни магии, които се извършват, за да се навреди на лицето, което ги е носило.

В обувки и мебели

Понякога може да се чувствате отлично в чужди обувки, ако са заредени с положителната енергия на собственика им. Но, ако даването назаем е било с лошо намерение, тогава последствията от носенето на такива обувки могат да бъдат катастрофални. От малки несгоди, които ще ни спъват всеки ден до падания и фрактури.

Същото се случва и с останалите елементи, които внасяме в къщата.

Мебелите, на които седите, спите и прекарвате по-голямата част от времето през деня никога не трябва да се дават назаем. Въпреки че са чисти и подредени, носят невидими следи от живота на бившите собственици, така и техните сълзи, кавги, болести.

Още по-голяма опасност представлява спането върху използвани матраци, защото ако върху него е лежал болен човек или може би умрял, може прехвърли на вас негативна енергия, да се разболеете или да се случи най-лошото.

Докато са при мен нека ми служат добре – пари назаем

Неразбирането и нетолерантността към онези, които наистина обичаме, най-често излиза наяве при заемане на пари.

Въпреки че това рядко се признава, никой не обича, когато му искат пари назаем. Тъй като не могат да откажат, в повечето случаи хората заемат пари на своите приятели с тайно недоволство и страх, че няма да бъдат върнати. И отново, това е много по-опасно, отколкото намерението да се направи зло.

Ето защо най-добрият съвет е да не давате пари назаем. Но, ако това наистина е необходимо, то не трябва да се прави у дома. Преди да се внесат пари у дома, в малка чаша с вода трябва да се разреди супена лъжица оцет и нарязана скилидка чесън, нарязан цвят, лист или стебло от босилек.

Сместа три пъти се разбърква с нож, а след това пръстите на дясната си ръка, три пъти се потапят в течността и се пръскат парите или нещо друго, което е взето назаем (дрехи, обувки, храна). Докато пръскате, трябва да кажете три пъти наум:

Клетви и защита със сол

Тези, които имат намерение чрез вещи назаем съзнателно да подметнат своите интереси и желания, обикновено го правят с помощта на сол и захар. Те могат да направят това директно, давайки тези два хранителни продукта, с които преди това е бил изпълнен ритуал.

Въпреки, че злата мисъл не е произнесена, космическата сила ще разпознае съобщението и като такава ще се върне към новия потребител. Това може да се избегне, като върху предмета назаем се хвърли щипка сол и три пъти се изрече: “Нека се махнат от мен всички уроки!”.

Текстът е само информативен, част от народните вярвания.