НАЧАЛО ЗДРАВЕ Джинджифил в парче плат премахва слузта от белите дробове

Джинджифил в парче плат премахва слузта от белите дробове

0
Джинджифил в парче плат премахва слузта от белите дробове
Джинджифил в парче плат премахва слузта от белите дробове

Опитайте този прост метод. Джинджифил, обвит в плат, премахва слузта от белите дробове за 1 нощ! Ето какво трябва да направите.

Джинджифилът, обвит в плат, буквално ще ви спаси от кашлица и храчки! Той няма странични ефекти, но трябва да бъде подготвен внимателно за употреба, особено за деца с чувствителна кожа.

Продължителната кашлица може да развали деня и нощта ви, като ви отвлича от по-належащите проблеми или не ви позволява да спите.

А при едно малко дете, чиято имунна система все още не е достатъчно силна, хроничната кашлица може да прерасне в по-сериозно заболяване.

За лечение на хронична кашлица, лекарят е по-вероятно да предпише сироп, без да споменава възможните нежелани реакции и дългосрочни усложнения след такива лекарства.

Двете съставки, декстрометорфан и кодеин, често срещани в лекарствата против кашлица, могат да причинят главоболие, безсъние или мигрена.

Съществува алтернатива на традиционната медицина за кашлица и няма да я откриете в аптеката, а в собствения си хладилник!

Смесете суров мед, зехтин, брашно и 1 супена лъжица пресен и настърган джинджифил, поставете тази смес върху салфетка или кърпа и отгоре поставете марля.

След това прикрепете тази марля към гърдите или гърба си и закрепете с превръзка. Възрастните могат да оставят средството за една нощ, но имайте предвид, че това може да причини прекомерно изпотяване.

Децата могат да държат компреса до три часа преди лягане.

Джинджифилът и медът в продължение на хилядолетия са били използвани като ефективни средства за лечение на различни заболявания, а в случай на силна кашлица, те отново доказват своята ефективност.

Но не забравяйте за възможната алергия към определени съставки – и се консултирайте с вашия лекар.

Статията е с информативна цел. Преди да я използвате, консултирайте се с вашия лекар.