НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Невероятните магически свойства на лимона. Вижте!

Невероятните магически свойства на лимона. Вижте!

0
Невероятните магически свойства на лимона. Вижте!
Невероятните магически свойства на лимона. Вижте!

Невероятните магически свойства на лимона. Вижте!

Лимоновото дърво винаги е било смятано за свещено. От древни времена хората вярват в силата на лимоновото дърво, което може да привлече изобилие и богатство.

За тази цел е необходимо да поставите дървото в югоизточната част на къщата. В тази част се намира зоната на богатството. Според експертите, трябва да изчакате само няколко дни и вашето възнаграждение ще се увеличи или ще ви получите неочаквано наследство или може би ще спечелите от лотарията.

Първото, което получите е по-добре да дарите на нуждаещите се. В края на краищата, по този начин ще отворите така наречения “паричен канал”, чрез който в бъдеще ще натрупате богатство.

Според експерти в тази област, този плод е в състояние да помогне на тези, които нямат работа. Лимонът дава на човека необходимата енергия, кара го да излезе от обичайния си кръг и да срещне нови познати. И както всеки знае, не можете да изградите успешен бизнес без връзки.

Как да подсилим аурата на растението?

Не всичко е толкова просто, колкото изглежда. В края на краищата, за да може вашето дърво да привлече доходи в дома ви, трябва да се грижите за него.

Саксията, в която ще засадите лимоновото дърво, трябва да е точно червена. В крайна сметка, този цвят е магнит за привличане на пари. Поставете няколко монети на дъното на саксията, за да подсилите аурата на растението.

В лейката за напояване, с която поливате растението, сложете нещо ценно – сребърен пръстен, висулка или верижка. Така ще заредите необходимата енергия не само в почвата, но и във водата. Много е важно да се уверите, че саксията отговаря на размера на растението.

В противен случай, ако съдът е твърде малък, енергията, от която се нуждаете, няма да се излъчи. В крайна сметка това ограничава биополето на растението.

Препоръчително е всеки ден да бършете листата на растението с вода. В края на краищата листата на лимоновото дърво имат мощна енергия.

Струва си да се отбележи, че отглеждането на лимоново дърво не само привлича богатство, но и има други предимства. Например, стимулира умствената активност, дава енергия и дори избавя от депресия и предпазва от стреса.

Също така една от най-важните и основни функции на лимоновото дърво е да предпазва вашия дом. Според експертите по фън шуй, колкото повече плодове, толкова по-силна и по-добра защита.

Освен това, ако поставите това дърво в кухнята, то също ще допринесе за добър апетит и духовно сближаване с близките. Но за спалнята не се препоръчва, в противен случай съществува риск от безсъние.

Полезни свойства на лимона
• Всеки знае за полезните свойства на този плод. Наистина, по време на простуда е незаменим. Въпреки това, малко хора знаят, че с лимоновия сок може да се излекувате от липса на пари. По какъв начин? Просто изтъркайте портмонето си със сока.

• Както знаете, украшенията натрупват енергия от предишния собственик, така че ако имате бижута от други хора, избършете с лимонов сок, предварително смесен с вода. А в Средновековието лимонът е бил използван като амулет. Или по-скоро, с масло от лимон са мазали бижутата, които са носели всеки ден и по този начин се избавяли от отрицателна енергия.

• Преди важна бизнес среща, подръжте лимон, висящ на дърво – той ще ви настрои на честотата на енергията на парите и преговорите или подписването на договора ще бъдат успешни! А ако вашата дейност е свързана с продажбите, поставете лимона в магазина или склада, така че стоките да се наситят с енергията на парите.

Не забравяйте, че всяко растение разкрива магическите си свойства само когато се грижите с любов и грижа за него!