НАЧАЛО ЗДРАВЕ Една обикновена игла може да спаси живота ви в случай на инсулт

Една обикновена игла може да спаси живота ви в случай на инсулт

0
Една обикновена игла може да спаси живота ви в случай на инсулт
Една обикновена игла може да спаси живота ви в случай на инсулт

Една обикновена игла може да спаси живота ви в случай на инсулт

Иглата може да спаси живота ви в случай на инсулт. Това е съветът на китайски професор, който казва, че винаги трябва да носите игла със себе си.

Това е невероятен и нетрадиционен начин да се спасите от инсулт. Всеки трябва да прочете тази статия, защото не знаете дали нечий живот ще зависи от вас след минута. След като някой получи инсулт, той се нуждае от спешна помощ. Тези съвети ще ви помогнат да спасите живота на човек!

Бъдете спокойни. Независимо от това къде се намира човек, не бива да го местите, защото ако придвижите пациента, капилярите ще се спукат и това ще предизвика мозъчен кръвоизлив! Ако имате спринцовка, още по-добре; в противен случай обикновена шевна игла ще бъде достатъчна. Задръжте иглата над огън, запалка или свещ, за да я стерилизирате и след това я използвайте, за да пробиете възглавничките на всичките 10 пръста.

Няма специални правила за акупунктура, пробивите трябва да са само на няколко милиметра от нокътя. Пробийте така, че да може кръвта да тече. Ако кръвта не започне да капе, тогава трябва да притиснете пръста. Когато от всички 10 пръста започне да тече кръв изчакайте няколко минути – ще видите, че жертвата се връща към живота!

Ако устата на жертвата е изкривена, започнете да масажирате ушите й, докато станат червени – това означава, че кръвта отива към тях. След това забийте иглата във всяко ухо в меката част, така че няколко капки кръв да потекат от всяко ухо. След няколко минути устата на жертвата ще се върне към нормалното състояние, изчакайте няколко минути и изпратете пациента в болница.

Този метод за спасяване на човешки животи е традиционен метод на китайската медицина. Практическото приложение на този метод дава много добър резултат и с помощта на него хората могат да преживеят инсулт.

Разбира се, трябва да се помни, че този метод не замества квалифицираната медицинска помощ и трябва да се използва само след като сте се обадили за линейка!