НАЧАЛО ЗДРАВЕ Вълшебен антицелулитен крем, който дава незабавни резултати

Вълшебен антицелулитен крем, който дава незабавни резултати

0
Вълшебен антицелулитен крем, който дава незабавни резултати
Вълшебен антицелулитен крем, който дава незабавни резултати

Вълшебен антицелулитен крем, който дава незабавни резултати

Красивата фигура, плоският корем и гладката кожа са мечтата на всяка жена, а за да се постигне всичко това, са необходими много усилия. Борбата с целулита е трудна поради липсата на време и средства за редовни физически упражнения, здравословна диета и антицелулитни масажи.

Затова, когато сте вкъщи и гледате телевизия, вместо да консумирате различни снаксове и закуски, решете се на антицелулитен самомасаж с домашен антицелулитен крем, който ще си приготвите сами. Очаквайте първите резултати само след 7-10 дни!

Преди самия масаж, кожата трябва да бъде намазана с антицелулитен лосион и след това с домашния крем. Или просто с крема, защото той ще бъде достатъчен.

Антицелулитните лосиони обикновено са на базата на мента, гуарана, кофеин, бръшлян и помагат за подобряване на кръвообращението, така че по този начин се повишава темепратурата на тялото, което е от голяма помощ за освобождаване от токсините и дори от излишните мастни натрупвания.

Когато си правите антицелулитен самомасаж, натискайте с ръце и леко пощипвайте, за да може кремът да проникне в по-дълбоките слоеве на кожата.

Когато усетите “възглавнички” от натрупаните токсини под кожата, опитайте се да ги разбиете с натиск. Масажирайте с кръгови движения по посока от колената към бедрата.

Притискайте с пръстите или дланите с движение нагоре, като по този начин увеличавате циркулацията на лимфата и позволявате по-добро хранене на тъканта.

В борбата с целулита, масажът е само една от стъпките, които трябва да приложите, за да постигнете желания резултат. Затова не забравяйте да пиете достатъчно вода през деня и да внесете повече пресни плодове и зеленчуци в диетата си, като едновременно с това се занимавате с някаква физическа активност.

Антицелулиран крем

Необходими съставки:

100 мл. бебешки крем

20 капки етерично масло от портокал или друг цитрус

3-5 капки етерично масло от канела (не повече!)

Приготвяне:

Разбъркайте добре съставките и ги съхранявайте в подходящо бурканче.

Между мазанията трябва да измине период от 8-10 часа.

Затворете бурканчето веднага, не го оставяйте за дълго време отворено.

Направете нова доза след 4 седмици.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...