НАЧАЛО ЗДРАВЕ Изчистете тялото си от токсини с помощта на брашно от елда!

Изчистете тялото си от токсини с помощта на брашно от елда!

0
Изчистете тялото си от токсини с помощта на брашно от елда!
Изчистете тялото си от токсини с помощта на брашно от елда!

Почистване на организма трябва да се прави най-малко веднъж на шест месеца, т.е. два пъти годишно, тъй като натрупаните токсини могат да доведат до различни заболявания.

Мислете за това като период на почивка за тялото, през който организмът ще може да установи равновесие и органите, които са отговорни за детоксикацията отново ще функционират правилно.

Честите настинки, умората, сънливостта, липсата на концентрация – всички те са симптоми за наличие на токсини, бактерии и други вредни вещества в тялото.

Това е още един ефективен метод от руската народна медицина, базиран на кефира и брашното от елда.

Много от вас знаят, че кефирът е еликсир на младостта и здравето, а брашното от елда притежава изключителни лечебни свойства: заздравява организма, подмладява кръвоносните съдове, премахва умората, повишава циркулацията на ръцете и краката, засилва отделянето на урината.

То е отлично за паметта и концентрацията (особено при възрастните хора), намалява кръвното налягане, лекува атеросклерозата и запека. В комбинация с кефира намалява кръвната захар. Почиства червата и кръвоносните съдове, нормализира обмяната на веществата и работата на панкреаса, повишава нивото на хемоглобина в кръвта. Това е наистина чудотворно народно средство!

Рецепта:

1. Една супена лъжица брашно залейте с 1 чаша (180 мл.) кефир и разбъркайте добре!

2. Направете това вечерта и оставете сместа в хладилника.

3. На следващата сутрин, половин час преди хранене, разбъркайте отново и изяжте сместа. Ако желаете, подсладете с малко мед (не е задължително).

4. Яжте лека закуска, най-добре плодове или зърнени храни. До следващото хранене не яжте поне три часа.

Терапията трае две седмици (14 дни).