НАЧАЛО ЗДРАВЕ Как да изчистите белите дробове от следите от тютюнопушене?

Как да изчистите белите дробове от следите от тютюнопушене?

0
Как да изчистите белите дробове от следите от тютюнопушене?
Как да изчистите белите дробове от следите от тютюнопушене?

Активните пушачи и тези, които отдавна са обвързани с този вреден навик, вероятно са наясно с едно просто нещо: техните бели дробове са замърсени с тютюневи остатъци – катран и никотин.

Увреждането на тялото от тютюнопушенето е аксиома, която не изисква доказателство. Тези, които искат да запазят здравето си и да се предпазят от неблагоприятните последици от пушенето, със сигурност ще си зададат въпроса: как да изчистим белите дробове от катрана и никотина? Ето и отговорът!

Една проста рецепта за лечебен “сироп” и инструкции за употреба ще ви помогнат да изчистите белите дробове, както и да елиминирате развитието на нежелани ефекти.

Съставки и метод за приготвяне на лечебния “сироп”

За да приготвите инструмента, ще ви трябват:

  • 100 грама корен на джинджифил;
  • 40 грама куркума;
  • 300-350 грама захар (медът е за предпочитане);
  • 300 грама лук;
  • 1 литър вода.

Приготвяне:

Сварете водата, добавете захарта. В случай, че използвате мед, отложете добавянето му.

Настъргайте джинджифила и лука и ги добавете към водата. След като отново водата кипне, добавете куркума. След като смесите всички съставки, се препоръчва да варите сиропа, като разбърквате, докато количеството течност в съда не намалее наполовина.

След това оставете инструментът да се охлади в херметически затворен съд.

Как да консумирате?

За да постигнете максимален ефект от приема на лечебния “сироп”, се препоръчва да консумирате по 1-2 супени лъжици от агента 2-3 пъти на ден. Приемът е особено ефективен сутрин на празен стомах и след обяд.

Вижте още: Напитка от природата помага да намалите размера на талията си

Редовният прием ще позволи дори на активните пушачи да почистят белите дробове си от замърсяване. Максималната полза от средството се постига, ако лицето, приемащо лекарството, преди това е спряло пушенето.