НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Мъжествеността му била заключена със седем катинара

Мъжествеността му била заключена със седем катинара

0
Мъжествеността му била заключена със седем катинара
Мъжествеността му била заключена със седем катинара

Мъжествеността му била заключена със седем катинара

Не може да се опише ужасното чувство за един мъж, когато това се случи. Веднага вината за това се търси у жената, защото “каза нещо”, “направи нещо”, за да “убие” мъжествеността му. В същото време червеят на съмнението, че съпругът й й изневерява и че любовницата е най-вероятната причина за проблема в леглото разяжда жената.

Въпреки че имал неуспешен брак зад гърба си, той вярвал, че с настоящата си съпруга всичко ще бъде наред и бракът им ще продължи до края на живота. Той чувал слухове, че този брак ще се провали, както и първият, но не им обръщал особено внимание.

Още след първите няколко месеца на съвместен живот с втората си съпруга, проблемите започнали. Любовта, която ги сплотявала през нощта се превърнала в пепел и прах. Вместо хармония и взаимно разбирателство, в които се клели, хаосът завладял дома.

Те дори се карали за най-малката дреболия, започнали да се обиждат с обидни думи и дори го правели пред гостите. Те изпитвали по-голяма потребност да се очернят един друг в присъствието на гости.

След известно време, след като бурята утихнала, мъжът помислил, че това е повод да поправи отношенията с жена си и да я дари с нежност и любов. Шокът обаче бил голям, когато осъзнал, че е безсилен. Тогава той започнал да обвинява жена си, че това се случва по нейна вина, а тя започнала да обвинява него, че причината е, защото е влюбен в друга.

И така, спорът продължил и плановете за построяване на къща и раждане на деца се провалили. Едновременно с влошаването на взаимоотношенията, тяхното здраве също започнало да се влошава. Медицинските изследвания показали, че двамата са здрави, но никой от тях не се чувства добре.

Те страдали от главоболие, гадене, задушаване и болка. Дори по едно и също време те получавали болки, които продължавали няколко часа. Тогава мъжът решил за първи път да потърси помощ от лечител – разказва А.Х.

От него разбрали, че бившата му съпруга е заключила късмета им със седем катинара, които били хвърлени в река, което допълнително утежнило разпространението на магията. Въпреки това, след два месеца на различни ритуали и 40 дни молитви, хармонията и почти угасналият пламък отново били възстановени.