НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Това са знаците, че къщата ви е пълна с магия. Вижте!

Това са знаците, че къщата ви е пълна с магия. Вижте!

Това са знаците, че къщата ви е пълна с магия. Вижте!
Това са знаците, че къщата ви е пълна с магия. Вижте!

Това са знаците, че къщата ви е пълна с магия. Вижте!

От негативната енергия човек може да се почувства зле, въпреки че медицинските данни показват, че всичко е наред и че няма реално заболяване. Човекът, за когото се изпълнява определен ритуал, може внезапно да се почувства зле, да се почувства слаб, нещастен и без енергия, да губи сила всеки път, когато иска да направи нещо. Други разпознаваеми симптоми включват паника, необясним страх, клаустрофобия и други подобни.

Не само хората, но и жилищните райони поемат отрицателната енергия. Ето защо врачките казват, че не е достатъчно само човек да се почисти от злото, но и неговият дом, защото черната магия се проявява из цялата къща, докато жертвата спи.

Казано с други думи, един човек може да бъде носител и да предаде злото в жизненото пространство, като по този начин директно заплашва другите членове на семейството. Най-висока концентрация на отрицателна енергия се открива в кухнята, банята и спалнята.

Наличието на магия в дома се отличава с раздразнителност на членовете на семейството, постоянни кавги и неразбирателство, несъгласия между братята и сестрите или между мъжа и жената. В тази къща няма спокойствие и мир, често се появяват дефекти на уредите, един след друг те се развалят, съдовете се чупят, нещата се губят или изведнъж се появяват, усещат се странни миризми.

Друг симптом, който е много характерен е, че жертвата осъзнава, че се чувства по-добре навсякъде, отколкото в собствения си дом. Където и да отиде, на гости, в заведение, на работа, навсякъде – човек се чувства спокоен и релаксиран, само когато се прибере вкъщи или щом прекрачи прага на къщата, изведнъж усеща безпокойство.

Забележка: текстът е само информативен.