НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ако оставите съдовете неизмити, през нощта идват духове

Ако оставите съдовете неизмити, през нощта идват духове

0
Ако оставите съдовете неизмити, през нощта идват духове
Ако оставите съдовете неизмити, през нощта идват духове

В този съвременен свят, когато всички се надпреварват с времето, хората рядко успяват вечер, преди лягане да измият съдовете, които са се натрупали в мивката. Но на следващия ден не само се измиват по-трудно, а от остатъците от храна започват да се развиват бактерии, които много лесно могат да се разпространят, без да се елиминират, ако миете на ръка със студена вода.

Старите домакини винаги са измивали съдовете и не са ги оставяли за следващия ден. Може би те не са знаели за бактериите, но са вярвали в нещо друго.

Според народните вярвания може да се намираме в опасност, ако редовно не измиваме съдовете.

Не оставяйте съдовете неизмити!

Измийте ги добре, подсушете ги и ги приберете. В противен случай, тук цяла нощ ще играят зли духове, а вие и вашето семейство, на следващия ден ще ядете от мръсни съдове въпреки че няма да видите мръсотията с просто око. Може да последват различни проблеми като: видения, невроза, разногласия и други подобни.

Не бъдете мързеливи, така че вместо да гледате телевизия до късно, измийте чиниите и поддържайте къщата си чиста.

Как да се избавите от уроки?

Три пъти вземете сол с ръка, завъртете около главата и помолете Бог да изхвърли уроките през девет гори и планини, а след това изхвърлете солта във вода и кажете: “Както се топи тази сол, така да се стопят и уроките от … ( името на лицето, от което отстранявате уроките).