НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

0
Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!
Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

Преди години метлите имаха специално, сакрално значение. С помощта на силите си те прогонвали злото, неприятностите и липсата на пари. Нашите предци използвали различни ритуали с метла за привличане на благополучие и богатство.

В тази статия ще разберете как да се отървете от негативната енергия и болестите.

На намаляваща луна изметете цялата къща с метла. Съберете целия боклук на входа на къщата, точно на прага. Прагът се счита за границата между два свята. Съберете боклука в лопатка, изхвърлете го в торба и незабавно прекрачете прага на къщата с думите: “Боклук при боклука, добро при доброто. Нямам нужда от чуждо зло, да се връща там, откъдето е дошло. Изнесете боклука на улицата заедно с метлата. Приберете се вкъщи, без да се оглеждате назад.

Ритуал за кражба на късмет:
Много отдавна се изпълнявал ритуал, чрез който човек може да открадне късмета от по-богати и по-успешни хора. За да направи това, той взема метла, отива до оградата на къщата на късметлията и започва да мете пода пред портата, като казва следните думи:

“Вземам вашия късмет.” Събраният боклук отнася в дома си и го хвърля в коша. Този боклук трябва да “прекара нощта” в къщата. След това може да бъде изхвърлен. Разбира се, за да откраднеш късмета по този начин, едва ли е възможно. Но да си вземеш малко късмет, без да навредиш на един щастлив съсед, е съвсем реално!

В кои дни да метете, за да привлечете пари:
Ако искате не само да почистите къщата, но и да привлечете пари, тогава народната мъдрост препоръчва да се вземат предвид дните от седмицата, когато почиствате:

В понеделник не бива да метете – може да загубите пари.
Във вторник – можете да намерите пари. На този ден, благодарение на почистването, можете да намерите забравени пари от миналата година.
Почистване в сряда – търговията ще потръгне добре. Почистването на пода в този ден може да донесе добър късмет в бизнеса и продажбите.
Почистването в четвъртък е на безпаричие. За да направите това, отворете всички прозорци, така че прахът, енергията на загубата и бедността от пода, да излязат през прозореца.
Почистване в петък – загуба на пари.
В събота – покана за пари.
Почистване в неделя – ще си навлечете проблеми. Този ден не е предназначен за почистване.