НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Какво казва формата на ръката ви и позицията на пръстите за вас?

Какво казва формата на ръката ви и позицията на пръстите за вас?

0
Какво казва формата на ръката ви и позицията на пръстите за вас?
Какво казва формата на ръката ви и позицията на пръстите за вас?

Какво казва формата на ръката ви и позицията на пръстите за вас?

Знаете ли, че ръцете могат да издадат вашия характер? На основата на хиромантията в Америка са определили 6 вида ръце, които разказват всичко за вас. Погледнете ръката си и я сравнете с една от тези на картинката. И след това прочетете информацията по-долу.

Тип А
Вашите присъщи качества са последователност и стабилност във всичко. Обичате организацията, така че постоянно наблюдавате и контролирате действията на другите. От друга страна, се опитвате да помогнете на всички, ако видите, че можете да го направите. Но в същото време, при това ваше поведение, не давате вид, че от вас може да се очаква някаква помощ. При запознанство, обичате да говорите повече, отколкото да слушате.

Тип B
Отстрани вие изглеждате щедър човек, който се опитва да направи всичко възможно, за да е добре партньорът ви. Но всъщност абсолютно не мислите за себе си. И често поради това страдате, защото сте готови да дадете и последното на друг човек.

В душата си вие сте непримирим романтик. Веднага щом имате някаква връзка, се стремите да предадете тази информация на всички. Но, по отношение на взаимоотношенията, вие сте много селективни и ги започвате само с онези, които в миналото са почувствали някаква болка. Искате да спасите партньора си, така че той да забрави за лошото, с което се е сблъскал по-рано.

Тип C
Привидно можете да убеждавате и да карате хората да застават на ваша страна. Но, вътрешно, вашето поведение зависи до голяма степен от това дали решението за проблема е добро за вас. Това означава, че се опитвате да намерите някаква полза за себе си във всичко. Затова, хората около вас смятат, че са ви безразлични. По отношение на взаимоотношенията винаги се опитвате да докажете на партньора своята правота и да го накарате да бъде на ваша страна.

Тип D
Хората около вас знаят, че сте добър анализатор, който умее да наблюдава това, което за другите е съвършено безинтересно. Но вътре в себе си се съсредоточавате единствено върху решаването на проблема. Ако видите, че е просто невъзможно да го разрешите, започвате да се напрягате.

От гледна точка на взаимоотношенията, вие се губите твърде много. Пред вас може да стои точно човекът, от когото се нуждаете, но все пак ще се страхувате от провал. В резултат на това човек губи интерес към вас.

Тип Е
Вие сте пълни с творчески планове и сте душата на всяка компания. Но всъщност, можете уверено да говорите само за това, което знаете със сигурност. Ето защо, когато става въпрос за нещо ново, бързо се разочаровате и не искате да продължите разговора. Ако говорим за взаимоотношения, тогава когато срещнете партньор си припомняте мигове от вашето минало, защо личният ви живот още не се е подредил. Следователно, намирането на партньор в живота е доста трудно за вас. Но, ако успеете да постигнете това, щастието е гарантирано.

Тип F
Хората от този тип отвътре са това, което показват и навън. Това са предприемчиви и отворени хора. Когато се срещат с нов човек, те са щастливи и се опитват да бъдат заедно. Но ако дойде време за раздяла – те го правят без съжаление. Такива хора вярват, че след като и двамата са стигнали до такова решение, няма друг вариант.

Предлагаме Ви да анализирате поведението си. В края на краищата, хиромантията е доста точна наука. Затова, по формата на ръцете ви, най-вероятно успяхме да повдигнем воала, който скрива вътрешното ви аз.