НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете картинка и разберете върху какво трябва да се фокусирате!

Изберете картинка и разберете върху какво трябва да се фокусирате!

0
Изберете картинка и разберете върху какво трябва да се фокусирате!
Изберете картинка и разберете върху какво трябва да се фокусирате!

Изберете картинка и разберете върху какво трябва да се фокусирате!

Различните планети ни влияят по различен начин, както на физическо ниво, така и на емоционално ниво. Те могат да ни донесат ниска или висока енергия и от нас зависи как ще я използваме. Но, понякога, е трудно да разберем нещата, които се случват. Ако и вие минавате през такъв период, тогава изберете една от тези картинки и разберете в каква посока трябва да се насочите.

Картинка номер 1
Скоро ще преодолеете няколко тежки и изтощителни ситуации. Докато нещата се разплитат за вас в следващите няколко седмици, дайте си признание за това, което ще осъществите през тази седмица. Необходимо е да мислите за това, което сте научили за себе си и за другите по време на този процес, защото мъдростта, която сте придобили е тази, която трябва да остане в мислите ви.

Картинка номер 2
Няколко области в живота ви се намират извън равновесие. Може да става въпрос за вашата диета, здравословно състояние, работата или взаимоотношенията. Най-добре е да започнете да си водите дневник и да отбелязвате начина, по който прекарвате времето от събуждането до заспиването, за да можете да си направите по-добър график. Това е най-добрият начин да видите как прекарвате времето си, но и енергията си и върху какво трябва да се фокусирате, за да направите промяна.

Картинка номер 3
Заради емпатичните си способности за свързване с другите на емоционално ниво, е важно да създадете здравословни граници. Мнозина може би не знаят, че черпят енергия от другите. Въпреки че не го правят нарочно, има големи шансове да изтощават всички около себе си. Затова и това е добър момент да проверите себе си и да не давате повече отколкото е необходимо. Следващата стъпка е да установите и поддържате здравословни граници с другите.