НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Солейролия солейролии носи радост, щастие, пари и любов в дома

Солейролия солейролии носи радост, щастие, пари и любов в дома

0
Солейролия солейролии носи радост, щастие, пари и любов в дома
Солейролия солейролии носи радост, щастие, пари и любов в дома

Солейролия солейролии е растение, което носи радост и щастие в дома, в който се отглежда.

То може да бъде оригинален подарък, който ясно казва колко щастие и радост пожелавате на хората, на които го подарявате.

Ако обичате това растение, ако му говорите, ако му разкажете за вашите желания и се грижите за него, то ще ви отвърне с изпълнение на вашите желания.

Смята се, че растенията имат емоции и усещания, но и че също като хората имат различни характеристики.

Това е малко, нежно растение, с малки кръгли листенца, което се развива много бързо. Изглежда като мъх, но въпреки че изглежда сякаш не се нуждае от много грижи, все пак изисква редовно поливане, но не и прекалено много; светлина, но не директно излагане на слънце; хранене, но разредено.

Трябва да го поставите на много светло място, но не на директна слънчева светлина. Не се нуждае от твърде висока температура на въздуха, така че е малко вероятно да оцелее в много топли помещения.

Земята трябва постоянно да е влажна, но да не е мокра. Затова излейте водата от подложката след поливането. Винаги поливайте под листата, за да не го повредите.

Веднъж месечно подхранвайте с разнообразен течен тор за листни растения.

Не трябва да се пресажда, защото въпреки че расте бързо, то има малък и плитък корен, който със сигурност няма да запълни целия съд.

Красива форма може да се получи чрез подрязване на върховете на растението в ранна пролет. Можете да използвате тези резници за размножаване.

Просто ги поставете в смес от торф и пясък и те скоро ще започнат да се вкореняват. Можете да го размножавате, като разделите корена.