НАЧАЛО ЗДРАВЕ Този лек ми помогна да излекувам черния си дроб

Този лек ми помогна да излекувам черния си дроб

0
Този лек ми помогна да излекувам черния си дроб
Този лек ми помогна да излекувам черния си дроб

Рецептата за този лек получих от приятелка, тъй като имах проблем с черния дроб. Резултатите бяха много лоши и трябваше да предприема нещо. След като започнах да използвам този лек, започнах да забелязвам промени.

Зрението ми се подобри, започнах да се чувствам по-жизнена, имах по-малко болки в тялото, имах повече енергия, кожата ми блестеше, косата ми се сгъсти и придоби блясък, а всички около мен започнаха да ми правят комплименти. По-близките приятели мислеха, че подмладяването ми се дължи на някаква скъпа козметична процедура и затова искам публично да споделя рецептата.

Има естествени и ефективни методи за подмладяване и не винаги трябва да се използват скъпи козметични препарати и още по-скъпи и рискови хирургични намеси.

Подмладяването на лицето, тялото и целия организъм не може да се постигне само с козметични процедури. Най-добре е да се комбинират различни методи за подмладяване, които дават изключителни резултати: правилно хранене, упражнения, естествена грижа и духовно удовлетворение.

Сигурно сте забелязали, че има жени, които изглеждат с 10, 15 години по-млади, които не са се подлагали на естетически операции.

След използването на този еликсир зрението ми се подобри (от диоптъра -3 -1), кожата ми стана гладка и еластична по цялото тяло, а косата ми се сгъсти. И което е невероятно – престана да побелява.

Еликсир съдържащ ленено масло, което е билков хормон; ленът съдържа линолова (омега-6), олеинова (омега-9) и палмитинова мастна киселина, а повече от половината мазнини, съдържащи се в него са съставени от алфалиноленска киселина (омега-3), като лененото семе представлява най-богатият билков източник на омега-3 мастни киселини (двойно повече от рибеното масло).

Еликсирът всъщност пречиства черния дроб.

Еликсир на младостта рецепта:

Необходими съставки:

100 мл. ленено масло

2 лимона със среден размер

1 голяма глава чесън

0,5 кг мед

Приготвяне:

Оставете лимоните да престоят за 15 минути в солена вода. Измийте ги добре, а единият от тях обелете. Почистете скилидките чесън и заедно с нарязаните лимони поставете в блендер и разбъркайте, докато получите еднородна смес.

Получената смес смесете с меда, добавете и лененото масло и отново разбъркайте всичко.

Съхранение: в стъклен буркан, в хладилник.

Употреба: три пъти дневно по 1 супена лъжица половин час преди хранене.