НАЧАЛО ЗДРАВЕ Потопете краката си в тази смес и ще забравите за болката!

Потопете краката си в тази смес и ще забравите за болката!

Потопете краката си в тази смес и ще забравите за болката!
Потопете краката си в тази смес и ще забравите за болката!

Потопете краката си в тази смес и ще забравите за болката!

В нашето тяло постоянно попадат бактерии и токсини с храната, напитките и въздуха. Изложени сме на различни фактори на замърсяване, така че наша задача е да детоксикираме тялото си всеки ден, за да предотвратим сериозни болести в бъдеще и да ускорим лечението на заболяванията, които вече имате.

Има различни начини за постигане на пълна детоксикация, но, разбира се, най-добрите от тях са ваните за крака и въпреки че това може да изглежда странно, резултатите са наистина невероятни, особено ако японската техника, която почиства цялото тяло, се прави редовно.

Повечето от нервите в тялото ни се намират по стъпалата на краката, което ги прави много по-чувствителни, но на свой ред ни носят големи ползи, защото можем да изкореним всяка болест, като им въздействаме.

И това не са празни приказки! Този японски метод доказа своята ефективност в продължение на векове. Всичко гениално е просто!

Японска техника за цялостно почистване на тялото и елиминиране на заболяванията:

1. Вана за крака с минерали

Налейте гореща вода в леген или малка кофа, така че краката ви да са напълно покрити с вода. След това добавете 2 супени лъжици магнезиев сулфат (магнезий), 2 супени лъжици сода за хляб, 2 супени лъжици морска сол, 2 супени лъжици ябълков оцет, етерично масло по ваш избор. Разбъркайте добре, докато всяка съставка се разтвори.

Отпуснете се и дръжте краката си в тази смес за 30 минути. Не се притеснявайте, ако след това лечение почувствате лека слабост, това е част от процеса на детоксикация и е препоръчително да увеличите приема на магнезий във вашата ежедневна диета.

Ако ви липсва някоя от съставките, можете да направите ваната без нея, но ефективността ще бъде по-малка.

2. Ванички с бентонитова глина

Във вода добавете половин чаша Епсом соли, етерично масло и разбъркайте, в стъклен съд разбъркайте малко вода с 3 супени лъжици бентонитова глина и добавете към водата.

Правете ваната за 25 минути на ден, за да увеличите нивото на магнезий в тялото си, както и да увеличите усвояването на други хранителни вещества.

3. Ваничка с джинджифил и кислородна вода

Добавете 5 супени лъжици кислородна вода и 1 чаена лъжичка джинджифил на прах във водата, разбъркайте и потопете краката си в продължение на половин час. Това средство стимулира възстановяването на клетките и тъканите и също така почиства тялото от всички токсини и бактерии, които се намират в него.

Няма значение кое от трите средства ще използвате, правете го за един месец всеки ден, не само за детоксикация на тялото, но и за да бъдете в отлично състояние и да укрепите имунната си система.