НАЧАЛО ЗДРАВЕ Природен лек за лечение на тумори на матката и яйчниците

Природен лек за лечение на тумори на матката и яйчниците

0
Природен лек за лечение на тумори на матката и яйчниците
Природен лек за лечение на тумори на матката и яйчниците

Природен лек за лечение на тумори на матката и яйчниците

Това е дозата за един ден

Необходими съставки:

6 супени лъжици смес от (невен и бял равнец в равни части) на 250 мл. вода

3 пъти по 1 супена лъжица шведска горчивка

Инструкции:

Чаят се консумира три пъти дневно, в количество от 250 мл., което означава около 85-90 мл. дозата. Най-добре е да го пиете на малки глътки, винаги прясно приготвен. Половин час преди хранене в малко чай, добавете една супена лъжица шведска горчива и пийте на малки глътки. Дневният прием е около 250 мл. чай и 3 супени лъжици шведска горчица.

Невенът се смята за естествено средство срещу рака. Дори когато операцията е невъзможна, се препоръчва да се пие чай от невен за продължителен период от време.

Белият равнец е най-добрата билка за жените и стомаха. Използва се за всички видове проблеми, свързани с матката и яйчниците. Независимо дали става въпрос за възпаления, кисти, проблеми, свързани с менструацията, менопаузата и др. Белият равнец има силно действие и лекува дългогодишни гинекологични проблеми. При тежки заболявания се препоръчва чаят от бял равнец да се пие толкова, колкото можете да консумирате.

И двете билки са известни с това, че добре почистват кръвта.

Шведската горчивка се счита за средство, което лекува рака и се използва без изключение при всички заболявания.

Комбинацията от тези две билки осигурява отлично средство за лечение на болни яйчници и матка. Независимо дали става дума за кисти, възпаления или тумори, или дори за по-късен етап от заболяването, този чай може да помогне.

Също така, този чай помага и при проблеми с гърдите, т.е. счита се за средство за потискане на рака на гърдата. В този случай към тези билки се добавя и коприва.