НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Разберете защо трябва да имате котка в дома си!

Разберете защо трябва да имате котка в дома си!

0
Разберете защо трябва да имате котка в дома си!
Разберете защо трябва да имате котка в дома си!

Разберете защо трябва да имате котка в дома си!

Вижте какви сили крият котките и ще разберете защо древните египтяни са ги смятали за божествени същества. Притеснява ли ви, когато котката се гали в краката ви? Не я отблъсквайте, защото по този начин тя споделя астралните си сили с вас. Ако я отблъснете, вие се лишавате от допълнителната положителна сила, която котката иска да ви дари.

При котките няма втори път. Повторно не могат да ви дарят с такива астрални сили, а може и да оттеглят силите, които преди това са ви дали. Котките са пазители на дома, в който живеят, защитават го от зли духове – хората вярват в това още много отдавна.

Територията, която котката смята за своя я благославя с положителна аура. Според вярванията присъствието й помага, ако някой се премести в стара къща, където преди това е живял някой друг. Когато котката намери зли духове в къщата, според твърденията на познавачите в тази област, тя се опитва да определи техните намерения, а след това ги премахва изцяло от дома с помощта на своите астрални способности.

Човек може да помогне на котката си в тази мисия, ако прекади цялото пространство с пелин. Пелинът се счита за много мощно средство. Смята се, че котката защитава от негативни влияния, така че всеки, който се страхува от уроки или твърде често се среща с някой, с когото го свързват отрицателни емоции, може да се радва на компанията на котка.

Галете котката с двете си ръце, галете лявата й лапа и продължите така до опашката.

Котките са канали, чрез които се предава космическата енергия и те могат да внесат голямо количество положителна енергия в дома.

Котките избират геопатогенната зона в къщата, в която живеят. Тези зони са места, където има големи количества отрицателен енергиен поток.