НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Истинска история: Черна магия объркала живота на тази жена

Истинска история: Черна магия объркала живота на тази жена

0
Истинска история: Черна магия объркала живота на тази жена
Истинска история: Черна магия объркала живота на тази жена

В продължение на години животът на Весела бил напълно объркан, а за проблемите си тя обвинявала съдбата и лошата звезда, под която се е родила.

По-късно, когато се обърнала към ясновидката Р. К. тя научила, че проблемите й са причинени от черна магия, в което скоро се убедила сама, тъй като открила подозрителен малък свитък в саксия с цвете. Парчето хартия било точно на мястото, където й било казано да го търси.

Много от нас не вярват в черната магия, докато не я изпитат сами, така и Весела не вярвала в свръхестествени сили, докато не се убедила в обратното. Тя разказва, че когато била на 22 години се омъжила и се преместила в Австралия. Съпругът й бил с 10 години по-възрастен от нея и в началото разликата не се забелязвала. Но с течение на годините се появили и децата и по някакъв начин всичко се променило.

Весела все още била млада и искала да излиза, но заради децата си оставала вкъщи, докато съпругът й излизал непрекъснато. Така че, след две деца и пет години брак, тя била убедена, че парите не са всичко в живота и се развела.

Две години по-късно тя отново си помислила, че е открила сродната си душа. Този брак продължил само девет месеца. В третия брак тя останала за малко повече от година, а след третия развод тя решила да не се омъжва повече.

“Не беше само бракът. И здравето ми не беше добро, не ми вървеше в работата. Една стъпка напред, две назад, това е моята съдба. На всеки желая добро, но за съжаление не всички са като мен.

Когато преди 2 месеца потърсих помощ ме шокира въпросът дали се сещам за някои подаръци от миналото: цветя, бонбониера и парфюм? Не разбрах веднага за какво си мисли ясновидката, но ми разказа за едно събитие, което бях забравила – сцена от първата година на първия ми брак. А именно срещнах три приятелки, които поканих в дома си, за да им се похваля с новия си живот.

Дойдоха на следващия ден. Донесоха цвете, парфюм и бонбони. Те се възхищаваха на моя дом, съпруга ми, на мен. Но на лицето им се четеше друго и аз се чувствах много неприятно. Тогава се усъмних, но сега съм сигурна, че усмивките им бяха фалшиви. Всъщност, когато си спомних събитието, осъзнах, че животът ми тръгна надолу след тяхното посещение.”

Тази нещастна жена търсила отговори навсякъде: лекар, психолог, психиатър, приятели. Официалната медицина, обаче, не могла да й помогне, а тя дори не помислила, че всичко, което се е случило, е вследствие от черна магия. Сега тя казва, че съжалява, че не е потърсила помощ по-рано, може би животът й би бил различен.

Забележка: текстът е информативен.

loading...
loading...