НАЧАЛО ЗДРАВЕ Процедура с лед ще ви избави от редица заболявания

Процедура с лед ще ви избави от редица заболявания

0
Процедура с лед ще ви избави от редица заболявания
Процедура с лед ще ви избави от редица заболявания

Невероятно подобрение във физическото благосъстояние може да ви осигури дори само една процедура. На това място трябва да поставите парче лед и чудото ще се случи… Ще се появи главоболие, цялото тяло ще бъде активирано, ще ви изпълнят бодрост и сила.

Точката фън-фу е уникална. Това е зона, която въздейства директно върху мозъка, защото няма нищо между кожата и мозъка на това място! Опитайте се да изпълните тази необичайна процедура и максималният ефект за здравето е осигурен без усилие!

Много е лесно да стимулирате фън-фу точката: просто трябва да поставите парче лед върху точката, показана на фигурата. Тя се намира в кухината между сухожилията на врата, на около 3 см над границата със скалпа. Тук главата и врата се събират. Ледът в тази зона трябва да се остави да действа в продължение на 20 минути. Трябва да повтаряте процедурата на всеки 3 дни – ако сте запознати с китайската акупунктура, знаете, че това е оптималният интервал. За най-добър ефект се препоръчва да прилагате на празен стомах.

Защо е необходимо да поставяте лед? Той ще създаде температурна разлика, която ще стимулира притока на кръв към мозъка. Областта, в която се свързват главата и врата, е невероятна. Тя има центрове, които са отговорни за дишането и кръвоснабдяването на тялото.

Използвайки тази проста процедура, можете да излекувате редица заболявания и да укрепите тялото като цяло. Заболявания на дихателната и сърдечно-съдовата система, дисфункция на щитовидната жлеза, затлъстяване и поднормено тегло, вегетативна дистония, хипотония и хипертония – всичко това може да бъде изтрито от живота ви благодарение на точката на фън-фу.

Тайната е, че това е най-уязвимото място в нашето тяло. Китайският самурай използва тези знания и причинява наранявания на враговете си, които са несъвместими с живота. Но има и друга страна: липсата на кост, която защитава мозъка, прави тази зона притежател на изключителни лечебни свойства. Опитайте и се уверете сами!

Вижте още: Глухарчетата борят кожни проблеми, псориазис и лишеи

Въздействието върху фън-фу точката ще върне нормалното физиологично състояние на тялото ви.