НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да намерите истинско щастие според автора Вадим Зеланд?

Как да намерите истинско щастие според автора Вадим Зеланд?

0
Как да намерите истинско щастие според автора Вадим Зеланд?
Как да намерите истинско щастие според автора Вадим Зеланд?

Ето няколко практични съвета как да намерите истинско щастие!

Всички ние всъщност искаме едно и също – да бъдем щастливи, здрави и да намерим хармония в душата си. Но ние не винаги разбираме как да постигнем всичко това и правим куп ненужни, безсмислени действия, които отнемат и последните ни сили.

Може да изглежда, че заветната покупка или постигането на идеална фигура, или пътуването до морето най-накрая ще ви донесе щастие, но уви … Пътят към щастието е съвсем друг.

Прочетете това кратко ръководство, написано от Вадим Зеланд, автор на най-продаваната книга “Трансформираща се реалност”. Ето какво трябва да направите, за да намерите истинско щастие:

1) Спрете да пиете, пушите и ядете месо. Не яжте в заведения за бързо хранене. Като цяло, не яжте нищо никъде, желателно е да се храните с жива храна, да ограничите въглехидратите, да премахнете захарта. Не дъвчете дъвка. Препоръчително е да започнете да ползвате зъбен прах – флуорните съединения в пастите за зъби инхибират епифизната жлеза.

2) Почистете храносмилателния тракт. Препоръчително е да извършите антипаразитно почистване. Изхвърлете излишните лекарства. Не ходете на лекар. Като цяло – спрете да вярвате в болестите. Те не съществуват.

3) Започнете да говорите с тялото си. Тялото, този божествен съд – има собствен глас и свое собствено съзнание и винаги казва, че се нуждае от нещо и няма нужда от друго. И трябва да се научите да го уважавате. Необходимостта от храна с ниска вибрация показва изкривяване в клетъчната структура. Установете контакт с елементите на тялото си.

Станете приятели с тялото си и му задайте задачи за почистване, възстановяване и трансформиране в истински организъм. Говорете с водата, докато миете. Спрете да се лакирате и да ходите на маникюр, изобщо спрете да посещавате такива вибриращи места като козметични и фризьорски салони. Не ходете със спуснати коси. Косата е антена, събира мислите на другите хора и ненужната информация. Пускайте косата си само, когато комуникирате с Висшите сили.

4) Ежедневно (по възможност вечер) правете гимнастика – комплекс от тихи физически упражнения под музика, подходяща за медитация. Използвайте ароматни свещи и масла, които разкриват различни чакри.

Вижте още: Тайната за чудотворните свойства на светената вода

5) Ежедневно ходете 2-3 часа на въздух, за предпочитане далеч от хората. Комуникирайте с природата. Концентрирайте се върху дишането. Спрете да посещавате търговски центрове, стадиони, демонстрации, заведения, където се пуши. Избягвайте ненужната комуникация.