НАЧАЛО ЗДРАВЕ Подсилете имунната система и очистете кръвта с 2 съставки

Подсилете имунната система и очистете кръвта с 2 съставки

0
Подсилете имунната система и очистете кръвта с 2 съставки
Подсилете имунната система и очистете кръвта с 2 съставки

Невероятната сила има това популярно средство от древни времена! Заслужава си! Имунната система се състои от няколко органа и тъкани в организма, които се борят заедно с чуждите тела: бактерии, вируси…

Белите дробове също са един от най-важните органи и са отговорни за доставката и съхранението на кислород, като същевременно отстраняват въглеродния диоксид от тялото през носа. Ако носът е запушен поради слуз, той също може да повлияе на белите дробове.

По този начин, за да подсилите имунитета си, трябва постоянно да се грижите за него. Ние ви предлагаме магическа напитка, която стимулира и укрепва имунната система. Тя е много подходяща за деца и възрастни!

Натрупването на слуз се дължи на алергии, настинки, вируси. Това се превръща в сериозен проблем, ако се запази и се появят зеленикави храчки и кръвта се смеси със слузта. Това означава, че нещо не е наред с белите дробове и трябва да посетите лекар.

Тази напитка ще ви помогне да укрепите имунната си система и да изчистите дробовете от слузта. Всичко, от което се нуждаете, е овес, мед и вода, за да направите вълшебната напитка.

Измийте 1 чаша овес с вода и го залейте с 1 чаша вряла вода, оставете да ври в продължение на 5-7 часа, след това добавете още 1 чаша вряла вода и я оставете на слаб огън, като къкри 1-2 минути. Покрийте и накисвайте още 30-40 минути, след това прецедете.

В готовата отвара добавете 1 чаша натурален мед и разбъркайте добре. Изсипете в стъклен съд и съхранявайте в хладилника.

Препоръчително е да пиете 30-40 мл от тази напитка на празен стомах. Дори детето ви може да я пие и да засили имунната си система.

Трябва да продължите да консумирате напитката в продължение на 40 дни. След това направете почивка от 15 дни и повторете отново за 40 дни. Не пропускайте прием и се уверете, че прилагате лечението в рамките на 40 дни.

Вашата имунна система ще бъде достатъчно силна, за да се бори срещу всякакъв вид вируси и бактерии.

Вижте още: Излекувайте ишиас само за 10 минути, като знаете този трик

Тази напитка напълно елиминира образуването на излишна слуз в гърлото и белите дробове. Белите дробове ще се изчистят и ще работят с пълния си потенциал, като доставят достатъчно кислород на клетките ви.