НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази комбинация от две съставки успешно лекува рак

Тази комбинация от две съставки успешно лекува рак

0
Тази комбинация от две съставки успешно лекува рак
Тази комбинация от две съставки успешно лекува рак

Тази комбинация от две съставки успешно лекува рак

Д-р Будвиг, известен биохимик от Германия, установил, че комбинацията от студено пресовано ленено масло и свежо сирене успешно лекува рак и други заболявания, причинени от мастна дегенерация.

Не става въпрос за съставките поотделно, ключова е комбинацията.

Същността на това средство е да възстанови нормалния, аеробен процес в канцерогенните клетки (но също и във всички други клетки).

Раковите клетки могат да останат недиференцирани и тяхното клетъчно делене да се осъществява неограничено, само ако останат анаеробни (изгарянето на захарите без присъствието на кислород).

Недиференцираните ракови клетки се диференцират, което води до тяхното програмирано умиране – апоптоза. Това е най-простото обяснение за принципа на функциониране на тази диета, въпреки че може да звучи неясно за повечето хора.

За да може лененото масло да се транспортира по-ефективно през клетките, д-р Будвиг препоръчва смесването му с чиста свежо сирене. Защо нискомаслено сирене? Тъй като съдържа аминокиселините метионин и цистеин, които лесно се свързват с мастните киселини. Така свързаната аминокиселина и мастната киселина образуват т.нар. липопротеин, който е лесно разтворим във вода и следователно е разтворим в кръвта.

Протоколът на д-р Будвиг предписва консумацията на прясно смляно ленено семе. Това е така, защото някои субстанции на лененото семе не присъстват в лененото масло, а тяхното присъствие е много важно.

Смелете 3-6 супени лъжици в кафемелачка за около 5-10 секунди, добавете ги към сместа от сирене и масло или направете нова смес без масло. Лененото семе не трябва да се излага на въздух за повече от 15 минути, след като го смелите.

Не купувайте предварително смляно ленено семе.

Необходими съставки:

2 – 6 супени лъжици ленено масло

½ чаша свежо сирене

3 – 6 супени лъжици смляно ленено семе

Дневната доза при сериозно заболяване е 6 лъжици (40-50 гр.) ленено масло, добре смесено със 100 гр. (половин чаша) свежо краве сирене. Можете да изядете тази дневна доза наведнъж или да я разделите на няколко пъти, но всеки път си приготвяйте нова доза, защото при стоенето губи своите качества.

Интересното е, че тази смес се понася от хора, които обикновено имат лактозна непоносимост. Вместо немазно сирене, можете да използвате кисело мляко или кефир, но трябва да увеличите количеството три пъти. Можете също така да използвате тофу (соево сирене).

Смесването на сиренето и маслото става най-добре с миксер. Бъркайте за 1-2. Винаги смесвайте сиренето и маслото първо. След това, към тази смес добавете прясно смляното ленено семе, а по желание можете да добавите и счукани орехи, лешници или бадеми, пресни плодове и зеленчуци, пресни плодови или зеленчукови сокове.

Може да добавите една чаена лъжичка мед или тиквено масло. По този начин ще получите истинско питателно ястие. Изяжте сместа. Не съхранявайте в хладилник!

След само две-три седмици ще забележите първите резултати. Ако ракът не е агресивен, това естествено лекарство би било чудесно начало на лечението.

За пълно излекуване на болестта са необходими 1,5 години. Тези хранителни навици обаче трябва да се практикуват през целия живот, като е възможно постепенното намаляване на лененото масло. Добре известно е, че карциномът може да се появи отново, на всяка възраст.

Лененото масло трябва да е прясно! За да не се развали след отваряне, най-добре е да го оставите затворено в хладилника и да го консумирате до две или три седмици след отваряне. Много е важно да се намери ленено масло от качествен и надежден производител, тъй като е едно от най-чувствителните масла.