НАЧАЛО ЗДРАВЕ Напитка за бързо изгаряне на мазнините по корема

Напитка за бързо изгаряне на мазнините по корема

0
Напитка за бързо изгаряне на мазнините по корема
Напитка за бързо изгаряне на мазнините по корема

Напитка за бързо изгаряне на мазнините по корема

За плосък стомах и добре оформени коремни мускули е много важно редовно да правите упражнения и да се грижите за диетата си.

Но, ако не обръщате внимание на външния си вид дълго време и имате нужда от бързо да си върнете формата, опитайте тази рецепта за напитка, която дава бързи резултати и е хит в интернет.

Освен че е много ефективна, тази напитка е лесна за приготвяне.

В същото време това е най-добрият начин да започнете здравословна и добре балансирана диета. Пийте това и вие ще загубите 8 килограма мазнини само за три дни.

Рецепта:

1. Вземете шепа пресен магданоз и я смелете в кухненски робот.

2. Изстискайте лимон и го добавете към магданоза.

3. Добавете половин чаша вода, след което разбъркайте за няколко секунди до еднородна смес.

Тази смес действа изключително бързо и ще забележите резултатите само за 2-3 дни. Тайната на ефективността се крие в магданоза, който е пълен с витамини и минерали, които помагат за правилното храносмилане на храната.

Лимонът, от друга страна, помага за изгарянето на мазнините. Освен за намаляването на стомаха, тази напитка ще ви помогне за подобряване на метаболизма.

За оптимални резултати трябва да пиете тази напитка на празен стомах всяка сутрин за пет дни. След това направете почивка от 10 дни и повторете процедурата.

През този период, трябва да пиете много вода, в която може да добавяте парченца плодове и зеленчуци, за да подобрите вкуса.

Пийте зелен чай, правете упражнения, прекарвайте повече време на чист въздух, обръщайте внимание на диетата и бъдете позитивни.

loading...
loading...