НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 30-секунден трик, който ще ви помогне бързо да се успокоите

30-секунден трик, който ще ви помогне бързо да се успокоите

0
30-секунден трик, който ще ви помогне бързо да се успокоите
30-секунден трик, който ще ви помогне бързо да се успокоите

30-секунден трик, който ще ви помогне бързо да се успокоите

Дребните неща могат да ви изкарат от контрол, особено ако сте имали труден ден и дълъг стресов период.

Занимавайте се с някакво хоби или нещо друго, за да не попаднете в ситуация, в която ще навредите на тези, които обичате, или на някой друг, който се намира около вас.

Много двойки влизат в конфликти и спорове обикновено за тривиални дреболии, които в някои ситуации могат да се превърнат в голям проблем. Ако можете да спрете за момент и да помислите за тези проблеми спокойно, ще осъзнаете, че краят на света не е дошъл.

За тази цел експертите по връзки разкриха прост 30-секунден трик, който всички двойки трябва да използват, за да избегнат допълнителни проблеми.

Този метод се извършва в три стъпки, а с оглед на това, че са необходими само 30 секунди от живота ви за прилагане на практиката, би било жалко да не го изпробвате следващия път, когато сте на ръба да избухнете към партньора си.

Първо, преди всяка реакция, преди да кажете, каквото и да било и преди да вземете решение, преди да реагирате – дълбоко вдишайте.

Второ, анализирайте чувствата си. Помислете за това как се чувствате – тъжни, ядосани, разочаровани. Когато постигнете баланс, ще се успокоите и ще се почувствате по-добре, тогава е време да поговорите с партньора си.

Трето, задайте си следните въпроси:

1. Какво ще получа, ако реагирам прекалено?

2. Какво мога да науча от тази ситуация?

3. За какво съм благодарен/благодарна?

Ако повтаряте тези стъпки всеки път, когато се намирате в стресова ситуация, те ще станат ваш навик и по този начин можете да спасите брака или връзката си.