НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечение на щитовидната жлеза със сок от червен лук

Лечение на щитовидната жлеза със сок от червен лук

0
Лечение на щитовидната жлеза със сок от червен лук
Лечение на щитовидната жлеза със сок от червен лук

Лечение на щитовидната жлеза със сок от червен лук

Известно е, че лукът почиства кожата, убива вирусите и бактериите, а сулфурните съединения в кръвта правят чудеса. Затова опитайте тази феноменална народна рецепта за лечение на щитовидната жлеза.

Лекарят от Санкт Петербург Игор Князкин разкри рецептата за лечение на щитовидната жлеза. Основната съставка на това лекарство всъщност е червеният лук.

Именно той забелязал, че лукът има силно антиатеросклеротично действие, че предотвратява натрупването на тромбоцити, има фибринолитично, антиоксидантно, както и редуциращо действие в нивото на липидите в кръвта и кръвното налягане.

Забелязал, че в народната медицина лукът се използва често за лечение на проблеми, свързани с щитовидната жлеза. Той често се срещал с хора, които заспиват с парчета лук в чорапите си и фиксирани компреси на врата. След като направил лично изследвания и интервюта с хора, при които този метод действа положително, той започнал да препоръчва лука като лекарство.

Според тази негова препоръка, вечер, преди лягане, срежете наполовина една глава червен лук, така че сокът да може да се отделя от всяка половина.

С леки, кръгови движения масажирайте врата в областта около щитовидната жлеза с половинките лук.

Легнете си, без да измивате врата си, така че сокът от лука, който се е абсорбирал през кожата да действа цяла нощ.

Сокът естествено стимулира работата на щитовидната жлеза.

Народната медицина казва, че лукът:

– пречиства кръвта
– убива бактериите, бацилите и патогенните микроорганизми
-пречиства въздуха.