НАЧАЛО ЗДРАВЕ Арганово масло за премахване на бръчките около очите

Арганово масло за премахване на бръчките около очите

0
Арганово масло за премахване на бръчките около очите
Арганово масло за премахване на бръчките около очите

Арганово масло за премахване на бръчките около очите

Много от жените, след 40-те, са изправени пред следите от стареене по лицето. Бръчките при някои са по-малки, при някои по-изразени, но едно е общо за всички – всяка жена иска да се отърве от тях.

Една жена решила да сподели с всички стара турска рецепта за премахване на бръчките около очите, която й помогнала да постигне невероятни резултати.

Аз съм на 48 години и с течение на времето бръчките по лицето ми станаха по-изразени.

Започнах да забелязвам, че когато слагам пудра, изглеждам още по-зле, тъй като попива в бръчките и изглеждам като порцеланова кукла.

Този проблем ме притесняваше много и ми се струваше, че никога повече няма да бъда красива.

Знам, че ще остареем, но не мога да се примиря с факта, че след няколко години лицето ми ще е набръчкано. Нямах пари за скъпи процедури, нито пък исках да правя някаква естетическа корекция, но бях много недоволна от външния си вид, докато един ден не се запознах с една туркиня.

Тя беше по-стара от мен и лицето й беше гладко и чисто. Невероятният й тен ме впечатли. Направих й комплимент и я попитах как се грижи за лицето си. Тя ми отговори, че подхранва лицето си с чисто арганово масло и вода.

Посъветва ме и аз да опитам същото и че след 15 дни ще забележа голяма разлика.

По нейна препоръка намерих чисто арганово масло и трябва да спомена, че съществуват различни видове масла и най-често някои смеси.

Сутрин и вечер след измиване нанасях от маслото и след седем дни усетих, че лицето ми е гладко като коприна, а както каза Фатима, след 15 дни забелязах, че бръчките изчезват.

Не забравяйте, че е важно, маслото да е чисто иначе няма да постигнете същия ефект.

Изминаха четири месеца от срещата ми с Фатима, лицето ми изглежда красиво и трябва да призная, че съм много доволна. По-дълбоките бръчки не изчезнаха напълно, но бавно намаляват.

Сега всяка сутрин и вечер мия лицето си с радост, аз съм щастлива, защото най-накрая намерих естествено средство, което ми помогна и чиято цена е достъпна.

Препоръчвам ви да опитате тази рецепта още сега и ще се радвате на отлични резултати.