НАЧАЛО ЗДРАВЕ Домашен крем от естествени съставки, който изглажда бръчките

Домашен крем от естествени съставки, който изглажда бръчките

0
Домашен крем от естествени съставки, който изглажда бръчките
Домашен крем от естествени съставки, който изглажда бръчките

Резултатът няма да се забави дълго. Този крем против бръчки не само изглажда кожата, но и премахва пигментацията. Ще изглеждате много по-млади от приятелките си! Запишете си рецептата.

Жените искат да изглеждат млади, красиви и привлекателни, колкото е възможно по-дълго.

И за да постигнат този резултат, те са готови на всичко. Харчат много пари и много време, за да изглеждат по-добре от приятелките си. Но сега не е нужно да се занимавате с такива неща, достатъчно е да си закупите само 4 съставки за подмладяващ крем и невероятният резултат ще е налице.

Ще узнаете как да си приготвите наистина ефикасен крем против бръчки. Също така има отлични избелващи свойства: премахва пигментацията и рождените белези, тъй като съдържа йод.

Най-добрият крем против бръчки

Необходими съставки:

1 супена лъжица мед
1 ч.л. вазелин
1-2 капки йод
1 супена лъжица рициново масло

Приготвяне:

Първо капнете 1-2 капки йод в стъклен съд. Но не повече!

След това добавете мед, вазелин и рициново масло. Разбъркайте всичко добре. Съхранявайте крема, от който се нуждаете, на тъмно хладно място за не повече от един месец.

Приложение:

Нанесете тънък слой от крема върху добре почистено лице. Разбъркайте го преди да го приложите. Можете да подсилите ефекта чрез леко масажиране на кожата.

Може да се използва и като маска: нанесете дебел слой върху лицето за 15 минути до 1 час.

Този крем ще направи кожата ви по-еластична. Ще я подхрани с полезни елементи, ще намали опъването и беленето. Лицето ви отново ще бъде младо. Този чудесен крем ще ви помогне да се поддържате винаги млади. Той може да се използва и съхранява за 1 месец след приготвянето му, за разлика от други кремове, приготвени у дома.